Bibi89
Fanka BB :)
Ja lubię ale tylko ciemne piwa. Takie mocne powyżej 6-7% I lekko słodkaweJa np kochom piwko![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja lubię ale tylko ciemne piwa. Takie mocne powyżej 6-7% I lekko słodkaweJa np kochom piwko![]()
Ja najbardziej lubię ciemne, miodowe mrrro Jezu, to ja im bardziej gorzkie piwsko tym lepszejestem zakochana w APAch
![]()
High five!Ja lubię ale tylko ciemne piwa. Takie mocne powyżej 6-7% I lekko słodkawejedno i wiruje cały świat
![]()
o Jezu, to ja im bardziej gorzkie piwsko tym lepszejestem zakochana w APAch
![]()
Ten moment kiedy pokój zabaw to piwnica z winem/piwem. Starość XDZapraszam do piwnicy Starego [emoji23] jakkolwiek to brzmi [emoji28]
ooo to ja też pije piwo dla ciot, bo nigdy za zwyklym nie przepadałamMój Stary robi niedobre [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja pije piwo dla ciot, jakiś desperados xzy inny radler[emoji23] totalnie nie doceniam tej jego sztuki Piwowarskiej[emoji85]
U nas to samo, ogarniczył bo już ma większy brzuch niż moje cycki. Na szczęście już mu spadaooo to ja też pije piwo dla ciot, bo nigdy za zwyklym nie przepadałamStary tego nie rozumie, bo on piwosz
Ale ostatnio ograniczył spożycie, bo mu na brzuszek szkodzi i niedługo ludzie pomyślą, że to on jest w ciąży, bo nabiera kształtów
![]()
U mnie to akurat nie jest szczególny wyczyn XDU nas to samo, ogarniczył bo już ma większy brzuch niż moje cycki. Na szczęście już mu spada![]()