krasulkaa
Fanka BB :)
Niby znowu lepiej działa bo o przedłużonym uwalnianiumasz małą dawke więc brałabym 3x dziennie. (czemu xr? Generowania zwykła meta ma lepsze efekty)
Ja mam z allines o taki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby znowu lepiej działa bo o przedłużonym uwalnianiumasz małą dawke więc brałabym 3x dziennie. (czemu xr? Generowania zwykła meta ma lepsze efekty)
Ja mam z allines o taki
Niby znowu lepiej działa bo o przedłużonym uwalnianiu![]()
Te go polecam. Chciałam podlinkować fajny artykuł o tym ale nie umiem znaleźć wiec linkuje innymasz małą dawke więc brałabym 3x dziennie. (czemu xr? Generowania zwykła meta ma lepsze efekty)
Ja mam z allines o taki
Kliniki mają umowy ;-)Jeśli lekarz nie ma umowy z NFZ to wszystkie leki są 100% płatne. Ja leczę się prywatnie kilka lat, mój lekarz nie ma umowy z NFZ i niestety za wszystkie badania i leki płace normalnie. Inaczej pewnie jest w klinice niepłodności z programem, ale tu nie mam doświadczenia. Mój lekarz również pracuje w klinice niepłodności ale tam mnie nie przekierował, przyjmuje mnie normalnie w prywatnej przychodni. Na NFZ i jakieś dofinansowania czekałabym pewnie wieki, laparoskopię też robiłam prywatnie - na NFZ czekałabym ponad pół roku.
Wróciłaś???Witam serdecznie
Czy cała stara gwardia jest już w zdrowych ciążach? Liczę, że tak!
Nie wiem czy się coś pozmieniało tu czy nie, ale istnieje jakiś nowy wątek STARACZKOWY? Czy to jest jeszcze ten czy szukać nowego?
Byłam dziś u swojego lekarza, zapisał sobie moje wyniki, powiedział, że super idę jak burzaSkupił się bardziej na opisie i zdjęciach z wizyty z tą niszą i mojej histero. Powiedział, żebym do Paśnika jeszcze zrobiła Pai1 (tego wcześniej nie zlecał, ale żeby był komplet), ale tego już w pakiecie nie mam, wiec trzeba sięgnąć do portfelika. Mam się do niego zgłosić po histeroskopii jak już będzie wiadomo co i jak, bo on czuje, że to właśnie ta wolna przestrzeń niezrosnieta przy bliźnie może być głównym powodem. Zbiera się tam ten śluz i robią się przez to takie małe jałowe stany zapalne i przez to te ciąże się nie utrzymują, ale to tylko jego teoria, a Paśnika i genetycznej poradni nie odpuszczać póki nie dojdziemy do sedna problemu
![]()
tak resztę robiłam za friko bo mój pakiet obejmował z medicover, ale już pai1 nie wchodziJa robiłam pai w pakiecie z test dna, ale Ty reszte chyba już masz więc pewnie opłaca się oddzielnie