Ania95
Fanka BB :)
Bardzo Ci współczujęDziewczyny moja ciąża zatrzymała się na 5 tygodniu![]()

Jeszcze Wam się uda przesyłam dobre myśli choć wiem ze w tej chwili jest Ci ciężko i żadne słowa nie pomagają

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo Ci współczujęDziewczyny moja ciąża zatrzymała się na 5 tygodniu![]()
Dziś zrobiłam ponownie test i chyba jest bardziej wyrazistaI tak, myślę że możecie działać nawet codziennie od dzisiaj - albo co 2 dzień, to jest optymalnie.
To juz piekny peak! Działać działać działać!Dziś zrobiłam ponownie test i chyba jest bardziej wyrazistawiec teoretycznie owulacja wychodzi na niedziele , tak ?
Ha dziękuje , jak tylko mały pójdzie spac to będziemy działać , życzcie mi powodzeniaTo juz piekny peak! Działać działać działać!
Od peaku owu jest 24-36h. U mnie np jest mniej niż 24h, porównywałam z monitoringiem. Wiec teras seks na zdrowie![]()
A i jeszcze jedno, tak dla pewności, powinnam liczyć od wczoraj czy od dzisiaj ?To juz piekny peak! Działać działać działać!
Od peaku owu jest 24-36h. U mnie np jest mniej niż 24h, porównywałam z monitoringiem. Wiec teras seks na zdrowie![]()
Peak dzisiaj dopiero byl.A i jeszcze jedno, tak dla pewności, powinnam liczyć od wczoraj czy od dzisiaj ?![]()
PowodzeniaHa dziękuje , jak tylko mały pójdzie spac to będziemy działać , życzcie mi powodzeniaodezwę się na koniec miesiąca
![]()
Mam ochotę jechać zbadać betę.Dziewczyny jak w środę się dowiedziałam że ciąża się zatrzymała i od środy już niebiore duphastonu i acardu to kiedy mogę się spodziewać oczyszczania??? Dzisiaj sobota a u mnie nic się niedzieje żadnych bóli żadnych krwawień .