emyly
Fanka BB :)
oooo i piękne piżamki dla chłopców mają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ASIONKU mam nadzieję, że u Was wymiotowanie samochodowe to rzadkość, tak jak u nas :/ Coś okropnego! Do północy czyściłam auto i prałam fotelik..
No nic, my idziemy na baję i butlę![]()
aaa Asionek - właśnie też słyszałam o tym kozim. Igoru uwielbia wszystko co mleczne, nawet ten okropny nutramigen wciąga ze smakiem więc i z tym nie byłoby problemu. Ale na razie trochę się boję :/ dzisiaj w przypływie yy euforii, po tym jak wyniki wyszły okej dałam mu trochę słoiczka owoce z jogurtem, pewnie była tam go znikoma ilość a przy kąpieli zobaczyłam już całe plecy w plamach. Może zrobię tak jak poradziła lekarka - wymienię wszystkie ubranka na białe, bo to alergia na farbniki!!
A mój syn właśnie stwierdził że się wyspał![]()
yyyy na szczęście (?????) to tylko ostre zapalenie gardła...antybiotyk na 6dni, no i katar zaczął lecieć....wymacany okrutnie przez panią doktor po brzuchu, widocznie wszystko od tego gardła, tylko że nic nawet nie wspomniał że go boli, ech....