reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

Dzień dobry :)
nic nie doczytałam.
Wczoraj byłam skonana po ostatnich trzech nocach, bo w sumie w ciągu 72h przespałam jakieś 10 godzin :/ Skończę na lekach, albo Ola musi przestać mnie wybudzać co chwilę. Ale dzisiejsza nocka ciut lepsza :)
Wczoraj zapomniałam, że umówiłam się z tatą w outlecie - chcieliśmy buty dla niego zobaczyć. Biedny przyjechał i łaził sam. A potem zapomniałam, że zostawiłam otwartą bramę dla kuriera - kuriera w końcu nie było, wieczorem wypuściłam Bilona i wrócił po 4h. Myślałam, że zamarzł gdzieś. Ale wszystko co miałam wczoraj pozałatwiać to pozałatwiałam i nawet udało mi się obiad zrobić na dzisiaj hehe. Zaraz wyjeżdżamy. Miłego dnia!

reklama
Hej.

Maran spóźnione ale szczere oczywiście!!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MAJCI z okazji 2 urodzin!!!!!!!!!!

Kurcze kiedy to zleciało...

Za chwile reszta maluchów będzie obchodzić 2 latka...

Paula dobrze że to nie wyrostek! I oby mu szybko przeszło!

Kotek kurcze biedna ty jesteś z tym niespaniem... może faktycznie weź leki? kilka razy przynajmniej... zawsze jak się ta 1 czy 2 noce prześpisz to potem będziesz mieć więcej siły...

My zaczynamy w końcu spać jak ludzie:) Młoda kładzie się po 19, zasypia ok 20 i śpi do 6 rano... I oby jej tak zostało!!!

I wszystkiego naj z okazji walentynek:))

dzień dobry

właśnie!! Maran sto latek dla Majeczki!!! nasza też psoci ile wlezie...czasami nie ogarniam własnej córki, Daniel przy niej to aniołek;) a w sygnaturkach masz zdjęcia dziewczynek, strasznie są do siebie podobne, śliczności małe;))

nocka byle jaka, spałam w nogach łóżka bo Daniel spał z nami, jestem połamana i skopana....na szczęście dzieci wstały o 7, albo na ich szczęście;))

kuchnia ogarnięta, pranie wyprane, ciasto upieczone, obiad w toku, jednak jak Daniel jest w domu to mam łatwiej - Maja skupia się bardziej na nim a ja mogę coś zrobić bez jej marudzenia;))

tylko mam nadzieję,że nie złapie tego gardła od niego, choć dziś Danio zaczął się okrutnie smarkać...

wszystkiego naj kochane w walentynki;)))

ależ tu cisza dzisiaj..

Ostatnia edycja:
Emyly a już tam dla męża;)) dla całej mojej kochanej trójki, a że wszyscy uwielbiają biszkopta z galaretką więc minuta dziesięć i gotowe;)) wkroiłam jeszcze banana pod galaretkę i zrobiłam serduszko;)))

a my chwilowo mamy szlaban na wychodzenie, może nie doktorski, ale sposobem Kouta wolę wygrzać dziecko w domu;)

Witam :-)

Sobotnie porządki wykonane dziś, tylko łazienka została, ale to już jutro, obiadek przyszykowany, dziecko śpi, także pora na zasłużoną przerwę i kawkę:-)

Hej dziewczynki :)
Widzę że ten wątek żyje całkiem żywo ... masło maślane mi wyszło - wiecie o co chodzi :-D
Ciężarówkom życzę spokojnej ciąży i rozwiązania a tym co się starają owocnych nocy lutowych ;-)
A chorym czy to dużym czy małym zdrówka życzymy :tak:

Pozdrawiam ;-)

Sol!!!!!!;)))))))))))))))))
Ty lepiej pisz co tam u Ciebie i dziewczynek??? jak ze zdrówkiem? Karola mniej choruje?? a jak Emilka???

my chorujemy dlatego że Daniel poszedł od września do przedszkola i co jakiś czas przynosi nam takie chorobowe prezenty;)

zmykam na obiad z synem, ZW

reklama
Do góry