reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

Witam,

Emy, ja mogę być chętna do kawki :-)
Miki zasnął, to można chwilkę sobie poświęcić, a potem brać się za obiadek:-)

Kuotku, co u mnie? W sumie to nic nowego :-)
ciągle doba trwa za krótko;-)

Emy, wczorajszy wieczór odpoczywałam po przemeblowaniach :-p a dziś odczuwam ból wszystkich kości:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka, no, ja w tamtym tygodniu, to szykowałam się na wiosnę, a tu proszę:-p:laugh2:
spokojnie Kochana, jeszcze troszkę i będziesz miała wiosnę:tak:

Przemeblowanie- Mikołaja oddelegowałam do pokoiku i musiałam stamtąd wyeksmitować szafę i gdzieś ją "upchnąć" :sorry2:

aha, upchnąć????;))) i pewnie sama się szarpałaś????

choć ja nie lepsza jestem;)) ale nie szarpię się z meblami w swojej wadze, bo potem muszę to odchorować;)

a teraz siedzę i pluję sobie w brodę że nie kupiłam tych fajnych bucików na wiosnę w smyku, co była wyprzedaż niedawno.....po Danielku butki za duże na Maję, a zimowe na styk są...dla Daniela upatrzyłam, tylko jeszcze dumam....

Paulina, no ba! Pewno, że sama :-p
K. poszedł do pracy- jak tylko zamknął za sobą drzwi, to ja się wzięłam za to hahahah:-p
i "upchnęłam" :-p

ja też już rozglądam się za butkami na wiosnę, w zimówkach jeszcze 0,5 cm ma luzu, także do końca lutego spokojnie mam czas, a nawet do połowy może marca...

Ewcia brawo!!!;))) to tak jak ja...tylko M. drzwi zamknie a ja działam;)) a potem oczywiście oper-y dostanę ale jaką mam frajdę;)))

no my buciki mamy na styk, wczoraj zrobiłam dzieciom mierzenie, powyciągałam wkładki z butków zimowych, Daniel ma buty na styk, zaraz za małe, ale drań się nie przyzna- dł. stopki- 19,5cm, Maja ma z 2mm zapasu, dł. stopki....14cm!!!! jezzu jak ona rośnie ostatnio!!! muszę mieć jakieś trzewiki na wiosnę dla niej- tak na okres marzec-maj, potem kupię baleriny z clarksa i sandałki- mamy dużo imprez w rodzinie i będzie trza się lansować;))

Kout zobacz co znalazłam! jak mi nikt nie podbije to będzie super! Coolclub trzewiki nowe r. 22 (3027747962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a takie dla Daniela upatrzyłam i dumam....cena mnie męczy;))

BUTY CLARKS Stompoboy roz. 31 RABAT 29% (2953982638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

KORNECKI półbuty 2284 WYPRZEDAŻ !!! rozm. 31 (3020328240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jezzzu właśnie miałam tel. z przedszkola, Daniel źle się czuje, jest podgorączkowy, znając jego to szybko się paskudztwo rozkręci..ledwo się do męża dodzwoniłam, odbierze go zaraz i przywiezie do domu..

zmykam więc na razie, pa!

reklama
ooo widzę o butkach rozmawiacie, też dzisiaj wybierałam i prawie się zdecydowałam, tylko oczywiście jest ale... czy buty za kostkę będą się nadawały też na cieplejsze wiosenne dni czy raczej kupić niskie. Któreś z tych:
http://allegro.pl/trzewiki-emel-e-1291-2-r-22-nowosc-i2983915786.html

Granatowe trzewiczki cale skórzane ~EMEL~R.21 .PL (2968969696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

19 _ EMEL roczki SKÓRA nauka chodzenia 11,3 cm (2982230574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Paulina - kurka, żeby to było tylko chwilowe, zdrówka dla Daniela!

Do góry