reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

Dziękuję Wam... :) :) :)

Ja wreszcie usiadłam dziś. W nocy spałam dokładnie dwie godziny :/ Potem kilka godzin w serwisie - przegląd, małe naprawy, ubezpieczenie i 1500zł poooooszło! :( A jeszcze 800 na oleje trzeba itp, bo już dwa lata nie zmieniałam! Boooosze ile to kosztuje..

Potem byłam w galerii, PAULI - NIE MA KUOTKÓW w H&M WE WRO!! :eek::baffled: Jakies dwie zakocone bluzeczki tylko wisiały i koniec!
Za to w Empiku były ładne ramki na wyprzedaży :) Przeleciałam po obuwniczych, bo się do kupna botków na płaskim od roku przymierzam i były wspaniałe w VENEZIA..! Oczywiście o rozmiar za duże :///// Ale dokładnie takie jakie sobie wymarzyłam! I 50% off.. no trudno. Zrobiłam pośpieszne spożywcze w Tesco i pojechałam na konsultacje weterynaryjne. Jutro odbieram lek w płynie i zobaczymy co i jak. Toguś łyknął tabletkę, więc w prawie dobrym humorze był.. ;)

A Ola przysnęła mi w drodze powrotnej niedawno.. i co to będzie dziś? :p

Ostatnia edycja:
reklama
niestety auto to skarbonka;)))

dzieci usypiają, mąż wrócił pół godziny temu z pracy, a ja posadziłam cebulkę na szczypiorek i pietruchę;))) nie ma to jak domowa hodowla, jeszcze koperek by się zdał;))

kurka niech to drzwi ścisną, nie dość że 10zł drożej to jeszcze 10zł przesyłka;///
http://allegro.pl/hm-sliczna-sukienka-92cm-kotki-nowa-i3005620311.html

Ostatnia edycja:
Ja teraz tylko na chwile. cięzki jakiś ten dzień, Igoru płakał i płakał aż wkońcu uciął sobie drzemkę dwugodzinna i wstał o 18 no i nie wiem kiedy raczy iść spać znowu. Będą chyba hasali z Olą` do północy. Wpadnę jeszcze jak zaśnie.

Zawsze to będzie raźniej EMY :-) hehe

PAULI ooo no popatrz jak to ludzie sobie zarabiają!

Ola się kąpie. Zaraz wychodzi i moja kolej, bo potem nigdy nie mam jak.

Chcę podobne takie.. ale nie takie dokładnie, no sama juz nie wiem :/// http://ebuty.pl/produkt/8437-venezia-2721-cam-fumo-szary.html Na pewno taki materiał i kolor i tak niewysoki obcas.. Tamte były o niebo lepsze :/ i tańsze.

Robić sobie prezent urodzinowy już teraz, czy nie robić...oto jest pytanie, jeszcze dwa miesiące zostały :p

Idę po nowy rozsądek, bo mój gdzieś się zgubił :/

Ostatnia edycja:
Kot - no jasne że rób sobie prezent! tylko np żeby sobie zostawić jeszcze coś na urodziny to kup np z okazji walentynek. Tak na przekór ameryce!hahaha wszyscy kupują serduszka i inne pierdołki a buty będą bardzo oryginalnym prezentem. MateriLNYM dowodem miłości własnej.

Monia - dzięki :) ale piorę od poczatku Igorwi w Jelpie, więc uczulenie na chemię odpada. Najsilniejszą alergię ma na żółtko, mleko, surowe jabłka i w ogóle surowiznę, no i jeszcze coś co trudno mi zidentyfikować. Jakis konserwant?? czy coś?? bo np co może być w zwykłym kleiki ryżowym albo flipsach ( właśnie dziwna sprawa bo wysypuje go wyłącznie po tych chrupkach kukurydzianych, po takich z innej firmy nie dzieje się nic)

Ewcia - hej, jak się masz? w ten lutowy wieczór??

reklama
Do góry