Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ojoj) my tylko szukałyśmy książek dla dzieci a akurat w dział dziecięcy rzucili maskotki))
a obok h&m może będziesz???)
uffff, allegro zrobiłam, wylicytowałam Danielkowi piżamkę z wozem strażackim, wystawiłam parę rzeczy które ostatnio nie poszły (na 50 aukcji poszło 30) i dodałam parę nowych))
Wiesz co.... zablokowali mi konto, bo nie sfinalizowałam zakupów - ostatnio fotelik kupowałam i uzgodniłam ze sprzedającym, że wezmę inny w tej samej cenie i on się zgodził, a tu mi takie numery :/ allegro ignoruje moje prośby o odblokowanie, co tu robic..... ani kupić, ani nic nie mogę....
hehehe... możliwe, że się przypadkiem otrę jutro o jedno centrum handlowe, jak będę jechać na przegląd rejestracyjny ) tylko czym to się skończy????
nie wiem co z allegro, dostałam maila, że odpowiedzą w ciągu 48h, a minęły 4 dni już ://
i bardzo nieładnie, bo ja grube zakupy przez lata robiłam i wpłacałam szybko pieniądze, no nieładnie... laptopy, dyski, konsole itp. nawet iphona kupiłam niegdyś synowi przez allegro!
Kotek a dziekuje bardzo
kurcze doczytalam o przygodzie w samochodzie biedna Ola i kurcze pewnie stresa mialas niezlego !! my tez kiedys jechalismy i maly zaczal wymiotowac i az krztusil sie okropnie dobrze , ze siedzialam obok niego i szybko go wydarlam z tych pasow i jakos sytuacje opanowalam , ale az cala sie trzeslam z nerwow i strachu
KOt - A to łobuzy na tym allegro. Mam nazieje że się wyjaśni. Możliwość zakupów jest ważna. No i kciuki żeby centrum handlowe było po drodze i jeszcze żebyś była yy np milionowym klientem i gratisowy bon na tysiaka dostała!!! a co tam Paulina - no to nieźle poszły te aukcje a jakies książeczki kupiłaś też?? Ja zamówiłam ostatnio o Panu pierdziołce i czeka na dostawę, pewnie w czwartek albo piątebędą w empiku, zapowiada się całkiem sypatycznie Pan Pierdziołka spadł ze stołka. Powtarzanki i śpiewanki - Opracowanie zbiorowe za 11,49 zł | Książki empik.com