reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
Ostatnia edycja:
na szczęście nie będę :-p!!

Wiesz co.... zablokowali mi konto, bo nie sfinalizowałam zakupów - ostatnio fotelik kupowałam i uzgodniłam ze sprzedającym, że wezmę inny w tej samej cenie i on się zgodził, a tu mi takie numery :/ allegro ignoruje moje prośby o odblokowanie, co tu robic..... ani kupić, ani nic nie mogę....

hehehe... możliwe, że się przypadkiem otrę jutro o jedno centrum handlowe, jak będę jechać na przegląd rejestracyjny ;)) tylko czym to się skończy???? :-D

nie wiem co z allegro, dostałam maila, że odpowiedzą w ciągu 48h, a minęły 4 dni już ://

i bardzo nieładnie, bo ja grube zakupy przez lata robiłam i wpłacałam szybko pieniądze, no nieładnie... laptopy, dyski, konsole itp. nawet iphona kupiłam niegdyś synowi przez allegro!

Ostatnia edycja:
uła....to nieciekawo z tym allegro, może spróbuj za 2 dni do nich napisać znów?? a jak nie to ja Ci mogę pomagać w zakupach;))) tylko adres podamy Twój;))

a pamiętasz która sukienka???;))));PPPP szukałam rozmiaru 92 ale wszędzie maciupkie mieli...

CZY PAMIĘTAM ???????????????? :szok:

:rofl2:

haha dzięki! no coś Ty, nie będę Cię wykorzystywać ;))) niema, że będą mi blokować, już ja to wyjaśnię! grrrr

Kotek a dziekuje bardzo :)
kurcze doczytalam o przygodzie w samochodzie :( biedna Ola i kurcze pewnie stresa mialas niezlego !! my tez kiedys jechalismy i maly zaczal wymiotowac i az krztusil sie okropnie :( dobrze , ze siedzialam obok niego i szybko go wydarlam z tych pasow i jakos sytuacje opanowalam , ale az cala sie trzeslam z nerwow i strachu :(

Paulinka widze interesy ida niezle :)

reklama
KOt - A to łobuzy na tym allegro. Mam nazieje że się wyjaśni. Możliwość zakupów jest ważna. No i kciuki żeby centrum handlowe było po drodze i jeszcze żebyś była yy np milionowym klientem i gratisowy bon na tysiaka dostała!!! a co tam :)
Paulina - no to nieźle poszły te aukcje :) a jakies książeczki kupiłaś też?? Ja zamówiłam ostatnio o Panu pierdziołce i czeka na dostawę, pewnie w czwartek albo piątebędą w empiku, zapowiada się całkiem sypatycznie
Pan Pierdziołka spadł ze stołka. Powtarzanki i śpiewanki - Opracowanie zbiorowe za 11,49 zł | Książki empik.com

Do góry