reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
Dobry:)

Paula poproszę kwote i numer konta:)
U nas ze zdrowiem już całkiem znośnie. Co najważniejsza Młoda dochodzi do siebie. Ja już też funkcjonuję w miare przyzwoicie:)

Doczytam na spokojnie i odpisze potem co?

Monia pierw Ci wyślę;)) wtedy będę znała cały koszt;))) a wyślę jutro, mam furę rzeczy z allegro do wysyłki i nie wiem czy się wyrobię... napisz mi adres na PW to będę wiedziała gdzie słać;)))

oki, ja zmykam, Danielka trzeba odebrać, pocztę i lidla zaliczyć;)

do później papa

Ostatnia edycja:
Jestem. No i na testach nic nie wyszło, także recepty na mleko brak i będę go karmić cyckiem chyba kolejny rok. Wydawanie 400 zł na miesiąc na Nutrmigen jest niemożliwe. Jeszcze do tego spuźniłam sie na autobus, a jeźdzą co 1.5 godziny. Całe szczecie poczkałam 30 minut i znajomy wracał z pracy i akurat miał fotelik. Ni i wogóle ten dzień jakiś aki nijaki. I jeszcze mnie coś rozkłada
Asionek - piękne oczęta ma ten Twój synek :)

hej :)

jestem :) dzisiaj szczepienia mielismy az 2 :/ na szczescie Natul mega dzielny i przy pierwszym nawet nie drgnal , a przy 2 zrobil wielkie oczy :)
wazy 11070g i ma 79.5 cm :)
takze przybiera i rosnie super , kurcze ciezko mi uwierzyc , ze od urodzenia przybylo mu 30 cm !! rosna te dzieci jak na drozdzach :)

Paulinka super lupy :)

Emyly a dziekuje , twoj synek rowniez cudny jest :)
kurcze lipa z tymi receptami :/ pokarm jeszcze piersia troche , a za jakis czas moze alergia sama przejdzie ? chyba , ze bedziesz podawac mleko kozie , kilka znajomych tak robi i dzieci pija chetnie no i koszta mniejsze :)

ide jakas kolacje malemu robic i pozniej kapiel , bo troche zmeczony po tym szczepieniu jest , ale o dziwo nie jakis marudny jak wczesniej bywalo :)

Dobry dobry.... uffffff dopiero usiadłam na czterech od rana..... Ola się kąpie :) Skończyłam obiad robić na jutro - fura naleśników po meksykańsku (kurczak, papryka, fasola, kukurydza, na słodko-kwaśno to nadzienie), zamroziłam 3/4. Nerwowy dzień tak w ogóle :/

MONIU pozdrawiam serdecznie :))) mam nadzieję, że znajdziesz trochę więcej czasu dla siebie i oby choróbska już dały sobie spokój!

ASIONKU piękny oj piękny synek, że tak pozwolę sobie po koleżance EMY powtórzyć :D

PAULI !!! pięęękne rzeczy! A ten kuot! Jeeeejjjuuuu.....!

reklama
Do góry