reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
hello;)))

jestem u rodziców;))
włączyłam lapka siostry by zobaczyć jak aukcje idą....a kurka idą;))

hemnes czekał na mnie w ikei;))) mamy go w bagażniku rozłożonego;))) mąż musiał też załatwić parę rzeczy na uczelni, więc ja z Mają po CH pobiegałyśmy, kupiłam jej śliczną bluzeczkę w Zaraz za ......12,90zł;)) i kotka w empiku;))) pokażę wszystko w poniedziałek na spokojnie;)))
za to ulubionym sklepem Mai okazał się sklep zoologiczny...i biegające tam myszki, chomiki i króliczki;))) no i empik, bo można czytać i czytać;)))

Hejo
Asionek - dziękuję, Igoru odpukać zdrowy, ma się dobrze, tylko czasem marudzi :) ostatnio jego ulubioną zabawą jest stanie na głowie. dzisiaj wymyślił dosyć śmieszną pozycję - skłonił się do przodu, oparł głowę o podłogę (tak jakby chciał zrobić fikołka) ręką sięgnął pod swoim krokiem i otwierał szuflady, Twój Nat też wspinaczkowy akrobata :) może jakieś zdjęcia wstawisz?? I jak zdecydowałaś sie na jakiś filmik?? czy może wieczór w mężem ..... :)

Paulina - miłego weekendu u rodziców no i pochwal się oczywiście zakupami jak wrócisz
Ja dzisiaj cały dzień u mamy spędziłam więc trochę odpoczęłam, jutro zapowiada się podobnie

hej :)

dzisiaj w planach leniwa niedziela :)

Emyly hehe pamietam ta pozycje :) Natul tez mial na nia zajawke :)
a na FB cie nie ma ? tam pelno mam zdjec , jak cos podaj namiary na PW

wow u nas snieg pada !!! :szok::rofl2:

niezle hehe co prawda sie roztapia od razu , ale sypie ladnie .... niedawno ponad 20 stopni , a teraz snieg , szaleje ta pogoda

BYŁAM W IKEA! :-)

Net z blueconnecta, chodzi jakby wcale nie chciał :/ nic nie napiszę więcej, ale miałyśmy przygodę niefajną w drodze do tej Ikeji ://

my już w domku, próbuje ogarnąć szał z allegro....jutro rano o 6 mąż rusza na berlin, muszę więc zagnać Daniela do przedszkola, kupić sobie kopert.....

będę jutro coś w deseń, jak w południe;))

Kout!!! co się stało??????????

kolorowych kochane, miałam ciężki weekend, do usłyszenia

Mała mi wymiotowała w aucie :( Wymiotowała to mało powiedziane! Miała konwulsje i szło jej nosem, a ja akurat dojeżdżałam i nie mogłam jej pomóc :(( Była CAŁA mokra, do samego bodziaka! Wyczyściłam ją chusteczkami (nawet zwykłej pieluchy nie miałam - a bardzo by się przydała, wyłożyłabym dziecko od środka, żeby miało sucho) No więc akcja TESCO - kupiłyśmy na szybko polarkową piżamkę z wyprzedaży i do toalety biegiem - tam przebieranie i suszenie, pół godziny nam zajęło chyba.
Potem na szczęście Ola miała dobry humorek i poszłyśmy do IKEA :) Trochę tylko pachniałyśmy wyjątkowo ;)))

A w IKEA była akurat akcja Przyjdź w piżamce, a dostaniesz hotdoga (nie chciałyśmy) i transport gratis (nie wybrałyśmy nic:p)

A teraz zbieram się na wariackich papierach, siedzę ostatnio do 24, bo chcę mieć swoje dwie godziny! Rano alarm w tel. mi nie zadziałał, a Kamil jak to Kamil - ZAPOMNIAŁ nastawić! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

papa!

aha! Paulina niestety nie było bieżnika, szukałyśmy :/ chyba wyszedł z oferty..

Ostatnia edycja:
dobry!!!

Kout o jezzu to niezła przygoda...mała miała chyba jakąś niestrawność??? bidulka, zdrówka dla niej!!!

co do bieżnika to właśnie tak podejrzewam,że wyszedł z oferty..

Daniel w przedszkolu, będziemy brały się za zupkę na obiad, wyhaczyłyśmy jeszcze jeden fajny lumpek a tam dziś wyprzedaż!!! i mamy parę łupów, wszystko na lato, idealnie!!!;))

to się pochwalę moim zakupoholizmem;))
Zobacz załącznik 538160to co kupiłyśmy w poznaniu w tym tyg.: sweterek h&m, body h&m, bluzeczka zary i kotek z empika;)))

a teraz lumpowe łupy dla Mai
Zobacz załącznik 538161

kapelusik h&m, żółte spodenki mothercare, bluzeczka george i legginsy 3/4 cherokee;))

i dla Daniela
Zobacz załącznik 538162

bluzeczka z rekinem h&m, polówki gap i next, spodenki next- wszystko kupione z myślą o przedszkolu, bo tam Daniel najgorzej niszczy ubrania

za całe lumpowe łupy zapłaciłam......16zł;))))))))))))))))))))))))))

ooooo koleżanki, przypomniało mi się!!!!!!!!!!!!!!!!!obeszłam 3 h&m w poznaniu i nie ma rozmiaru 92 sukienki z kotkiem!!!! pomocy!!!

Moniu, mam fartuszek, poproszę o adres;))))

reklama
i znów poniedziałek heh w sumie dzien jak co dzień. Na 13 idziemy do alergologa, maja być wyniki testów na alergię, obawiam sie tylko że Igor troche za mały, żeby coś wyszło
Kot - kurka, to miałaś akcję, dobrze, ze skończyło się okej.
Asionek - mam FB, wyśle ci na PW
Paulina - fajne łupy. Co do H&M to niestety nie mam w okolicy
Miłego dnia, bedziem wieczorem

Ostatnia edycja:
Do góry