reklama

Staraczki forever!

ja dopiero wyszlam z wanny :-) przeczytalam cala lipcowa Vive :szok:

kocie - mam klime ale sklep nie na tyle daleko, zeby sie rozkrecila, a jak auto stoi dwa dni w piekle to sie troche nagrzalo :eek: ale na piechote tych zakupow nie przytacham pod gore.

viva dala mi pomysl na kolacje - chlodnik z melona, chilli i krewetek. a w razie gdyby byl niewypal zawsze mozna zjesc placki z jablkiem :tak:

made ciekawa jestem co by bylo gdybys tego posta tam zostawila, nie zorientowala sie w czas i zaczela z nimi rozmawiac jak z nami :-D

reklama
Ojej LIL dopiero doczytałam.. eee no ja marcufkom chyba nie podpadłam niczym, ale odnotowałam fakt, że wizytowały mój profil i tylko się zdziwiłam jak one mnie wytropiły..............:eek: Przecież nasz wątek zawsze taki skromny, a już moje posty to kwintesencja minimalizmu :eek::-D:-D

poczku - mogę co najwyżej przypuszczać, że szybko bym dostała ostrzeżenie :eek: wiesz jaka potrafię być wulgarna :-)))))))))
Ale śmiać mi się chce :))))
Chłodnik z melona? Jak będzie smaczny, to poproszę o przepis :))

milo z wami jest ale glod zaczyna ssac. ide wlosy uklepac i do tego sklepu sie doturlam :eek:

czymajcie fason!

kocie... takie czasopismo, co sie je emigrantom przywozi obok polityki i innych m jak mama... a czemu sie przywozi zapytaj tych, co przywoza :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry