reklama

Staraczki forever!

Lilu - szczerze odradzam
To tylko pogorszy sytuację.....obawiam się, ze zostałyśmy przez nią tak bardzo oczernione, że nic to nie zmieni.......
Cieszy mnie fakt, że już nikogo nie okłamie i nie wykorzysta

reklama
Lil chyba nie, ale jak to ma Ci pomóc to pisz :)
kto ją tam wie jakie brednie o nas wypisywała na grupie. CHciałam tylko zauważyć, że to z nami pisała regularnie i obficie przez tyle miesięcy i jak nikt inny się na niej poznałyśmy :/

Wiolu zgadzam się, niestety wróci... musi gdzies błyszczeć... założy 5 nick i pójdzie gdzie indziej swoje kłamstwa i chamstwo rozsiewać...
Co do dywany to po 2 latach użytkowania mogę powiedzieć, że ładny jest tylko na początku. Później się ubija i wygląda mniej świetnie... my swój będziemy musieli niedługo wymienić, a w domu chodzi się w kapciach, regularnie odkurzamy... To tylko moje spostrzeżenia, mam nadzieję, że u Ciebie lepiej się sprawdzi... aa i jeszcze dywan nie był wcale tani, wiec nie sądze, żeby taki się zrobił przez niską jakość...

Napisałam. Nie wytrzymałam. Starałam się tak to zrobić, żeby nie było afery. Mi nie zależy na aferach. Co więcej mam ich dość. Wy wiecie, że ja jestem pokojowo nastawiona. Jestem w stanie wybaczyć wiele rzeczy. Na wiele przymknąć oko. Ale dokładnie pamiętam ten dzień jak Cora napisała tego okrutnego posta względem Ewci. Od tamtego dnia po prostu ta znajomość była dla mnie skończona. I gdyby ona nie właziła na nasz wątek i nie podczytywała go komentując złośliwie tam to wszystko byłoby w porządku - każdy miałby spokój. Po co więc to wszystko??? Nikt w życiu mnie tak nie zdenerwował...

i po co było pisać o tym, że się postów nie usuwa? przecież ktoś kto umie czytać latwo zauważy że najpierw było tych postów ponad 1100 a póżniej tylko 400. To gdzie 700? wyparowało? ZOSTAŁY USUNIĘTE żeby się bardziej nie kompromitować. A nie dalej jak kilkanaście minut temu na tamtym wątku został napisany wpis
Kinga, nie mam pojęcia o czym to to pisze...poważnie, nie kasuję żadnych postów.
kolejne kłamstwo :))

Dla mnie temat jest już zamknięty.......
Dziwnie to zabrzmi, ale odetchnęłam z ULGĄ :))
Koleżanki!!! To jest naprawdę wspaniały powód by się napić CELEBRYCKIEJ!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

Celebrycka!

Dziewczyny przypomnijmy sobie po co tu jesteśmy!!!!!! Wszystkie nasze myśli krążą albo wokół starań, albo wokół ciąży, albo wokół dzieci! Mamy się wspierać i poprawiać sobie nastrój! Mamy tu czerpać radość i spokój, bo w domu czasem tego brakuje! Mamy sobie doradzać, bo co dwie głowy to nie jedna! Mamy się przytulać jak mąż nas bije (hehehe:-p:-p:-p:-p)!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry