reklama

Staraczki forever!

reklama
KOCIE charakterek to ona ma:)) i pomysłów milion na minutę...
ciekawe po kim.....

WIOLA jabłecznik!

LILUŚ Made ma swiętą rację!!!

Chętnie wypożyczę małe do sprzątania - tylko wiesz ona w ogólnym rozrachunku to jednak więcej bałągani... więc się chyba się nie opłąca.... no i gryzie...

reklama
Kuocie, bo to wszystko dlatego, ze Ty jej nie chciałaś przez swój przełyk przeprowadzić:rofl2: i Bilon zastrajkował:sorry: ale, żeby parówę przerobić na obcego:szok: Toż to już nie musisz łazika oglądać:rofl2:

Monia, tak, tak, Przyjdzie pora to pojedzie do przodu;-) Wiki jest niezła:-D Mikołaj wczoraj jak dorwał ściereczkę, to tak leciał z kurzami, ze aż wisiał na meblach z dupcią w gorze:-D chgłopczyk chciał sięgnąć za telewizor:-D ale miałam ubaw:laugh2:

Made, nie pokażem:zawstydzona/y: Bo po pierwsze nie mam, a po drugie to trwało zaledwie parę sekund, bo lepiej było bawić się przyciskami:sorry: i Synek zszedł z jeździka:tak:

Lili, nie przejmuj się Kochana :*
Made ma rację:tak: a zobacz ile nas tu ;-)

Wiola
, jabłecznik:tak:
za mną to w ogóle chodzi kawowy tort orzechowy z malinami, ale póki co nie mam możliwości zrobienia:sorry:

Mikoś od 10 minut śpi, Celebrycka zalana, obiad ugotowany:tak: tylko, no właśnie co z tego, ze ugotowany jak nie mam pojęcia z czym to to podać:zawstydzona/y::sorry: Może kuleżanki pomogą:sorry: Z czym podać krem z brokułów? Bo tak sam, to moje dziecie raczej się nie naje:eek: Nie wiem czy chce mi się robić groszki ptysiowe... bo raczej czasu nie będe miała, bo po Celebryckiej trzeba mieszkanko wysprzątać:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry