reklama

Staraczki forever!

reklama
Lili, bo ja od paru godzin jezdem na fb:-p jak tylko rozwikłam ktoś Ty, to Cię wezmę:-p

Kuocie, hmmm... ciekawe czemu to te gacie zjeżdżają:eek:

Prawda, żo łona to potrafi zamoncić, JAK nikt inny, nie.......??? :eek::eek::eek:

Czy przed JAKiem stawiamy przecinek....? :confused: JAKiem ja goopia.........
Mnie się wydawać, że akurat w tym zdaniu przecinka być nie powinno:-p:sorry: no może gdyby było przed JAKIEM słówko tak, to chyba wtedy:sorry: ehh... sama nie wiem...:zawstydzona/y: ale tak jakoś mi się wydaje:sorry:

Made, cieszy mnie, że smakowały:tak:

A ja nie wiem co jest...:eek: Między deszczem wyszliśmy na dwór, oczywiście po 20 minutach zaczęło padać, ale mniejsza z tym... Będąc pod klatką, Mały jeszzce bawił się przy drzwiach:sorry: i słysze jakiś dziwny płacz, patrzę na Niego,a On zwymiotował:-( nie dużo, ale jednak... i teraz męczy mnie od czego to...:-(

Made, zapomniałam tego napisać, a miałam:sorry:
Nie, nie jadł:no:
podejrzewam, że może że dziś nawet sporo zjadł, bo z rana 250 mleka, potem 2 kanapki, w międzyczasie półtora kubka wody i jak wstał dobrą połowę miseczki kremu brokułowego (takiej naszej miseczki) no i jak wychodziliśmy pół kubka wody...
oby to od tego... zazwyczaj na śniadanie jadł 1 kromkę, może za dużo...

Kotku, ogólnie humorek dobry, poza płaczami jak nie chcę podlać kwiatka:sorry: gorączki też nie ma...:no:

eh... sama nie wiem... póki co jest pod baczną obserwacją :))

Ostatnia edycja:
ewciu - jak humorek będzie dopisywał i ładnie się bawił, to może faktycznie się chłopczyk przejadł ;-)

KUOTU!!! DZIĘKUJĘ!!! :-D Już wiem od kogo to......od Ciebie i od EWCI :))) Zwrócono mi je.....ale dobrze, żem sie w pore skapowała :eek: ufff
A zasrańce swoje :oo2:

moniu - dziękuję:* Już mi się wszystko teraz zgadza :-) Tego jednego siem właśnie doliczyć nie mogłam :-)
Chciałam jeszcze bardzo POGRATULOWAĆ WIKUSI zawołania siku ;-) Dzielna dziewczynka!

Nia ma Was to idę w las :eek:

Ostatnia edycja:
Małż kupił paluszki te co Wikuśka je. W życiu nie widziałam zeby tak szybko młoda szła z kuchni do pokoju:))

MADE ja też Ci podziękowałam:)))
i weż Ty mię powiedz - jakie zesrańce??? czyżby pieszczotliwie o dzieciach Twych??

KOTEK a te spodnei to spadajom bo wiesz - szanowny w domu:))

EWCIK oby z przejedzenia!

reklama
monia - masz szczęście, że nie weszłam za głęboko......bo bym Ci nie oddziękowała :eek::-)
A zasrańce to te emotikony co majom wyjść,a jakimś cudem nie wychodzom......mamy podejrzenia z KUOTKIEM, że to przypadkowe być nie może :eek: A Ty co o tym sądzisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry