reklama

Staraczki forever!

Made, no jak to tak, że nie ma nas, jezdeśmy:eek: tylko, że moje dziecko ciągnie mnie do pokoju i pokazuje na szafkę z termometrem, że mam Mu zmierzyć temp:eek: a jak wyciągam termometr to się cieszy i wystawia czółko:-D:laugh2: i tak co chwila przylatuje

reklama
MADE ja myślem że to spisek jest bo ja ŻADNYCH emotków nie mam na kompie domowym.....

ja mam taki do ucha i do czoła... ja w pupce za chiny nie umiem zmierzyć... nawet elektronicznym. A rtęciowym to nawet sobie nie umiem wyobrażać jak to dziecko utzymać te kilka minut???

LIL prosiła żeby przekazać, ze ma moralniaka z powodu moralniaka, a zanim wróci, to będzie go miała razy czy :eek: I że sado macho jest lepsze od parówy i jajca :eek: i że przydałby sie pejczyk na wieczór :szok:
A później napisała, że mam Was nastrajać - że macie siem dobrze spocić na wieczór :rofl2:
CAŁA LIL! Zepsuta po sam czubek :zawstydzona/y:

Made, my mamy do ucha i do czółka jeden, a drugi zwykły elektroniczny, najbardziej to "ufam" temu zwykłemu elektronicznemu mierzonemu pod paszką:tak: ale tamten 2w1 też jest ok, choć czasami ma "swoje odchylenia" ale wtedy wiem, ze coś jest nie tak, bo np. temp. pokazuje za każdym naciśnięciem inną...:baffled:

Ło matko!!! Toż to Lili nas tylko zgorszy buahahahahah:rofl2:

Ostatnia edycja:
Co tam emota z oczkami, PACZAJ na to LILI !!!!!! Ale jaja :-D

big_1.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry