reklama

Staraczki forever!

No Poczku dresik rewelacja! Ja tylko przy takich leżących maluchach nie lubiłam kapturów - bo jak dziecko leżące to nie zawsze jest to wygodne. Ale taki dresik to każde bobo powinno mieć w szafie!

kurcze.. nie pomyslalam o tym kapturze! dzieki! sluszna uwaga!
wczoraj w nocy ogarnela mnie panika, ze nie mam pojecia jakie wziac ubranka na wyjscie ze szpitala. Jak bedzie taki upal to spoko ale jak bedzie takie np 20 stipni i wiatr to w co sie takiego tyci czlowieka ubiera? :szok::szok::szok::szok:

POKU imponujący wytrysk ma ta genewska fontanna...:eek:

wiedzialam, ze ktoras to powie! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wielki genewski wytrysk :tak::zawstydzona/y:

made
milych, niemeczacych gosciow! :)

m z siostra beda zaraz skladac komode a ja sie zabiore za ziemniaczane i lososia.

dzieki kochane za wsparcie! czlowiek zna teorie i wie, ze koncowka ciezka ale teoria i praktyka... ja nie mam naprawde nic przeciwko, zeby za dwa tygodnie przec i sie pocic... nic absolutnie, byle Zosia juz miala pluca JAK czeba, mozg caly i zdrowa ilosc tluszczyku.
jeszcze sie zalamalam dodatkowo - sprawdzilam prognoze pogody na ten tydzien i ma byc non sop 31 stopni. to jakis kurka zart...

reklama
my tez mielim gości, poszliśmy z nimi do lasu na spacerek, Zuu grzeczna całą drogę podziwiała, zjadła pospała... aż miło wyjść :) a w środę jedziemy na cały dzień na wieś!

Strona numer CZY CZY CZY się zaraz końCZY :-)
CZEBA za to wypić CZELEBRYCKOM :cool2: Albo nawet CZY! :-D

three_cups_of_coffee_mousepad-p144309430527087212envq7_400.jpg

Fajna mondrość pod myszkę :-) Macie myszkę...? :eek: Bo ja nie...

Ostatnia edycja:
POCZKU ja jestem fanką ubierania człowieczków w kombinezoniki zimowe i letnie - teraz też Ufola śmiga (w wózku hehe) o w takim lekkim, bawełnianym z coccodrillo i wcale nie jest jej za gorąco. Oczywiście pod spodem ma tylko bodziaka :) Tylko kolor inny u nas ;)))
images

Louisiana...:cool2:

U nas też wykwintnie - parówy w cieście francuskim :-D A na deser brzoskwinie :-) Bez jaj! :-p
I nie uwierzycie, ale mamy pleśniaka :sorry: hahaha

Te parówy oczywiście tylko Kamil i G jedli :)

Ostatnia edycja:
W piekarniku :cool2:

Gdzie jesteście??? Halo? Czy? czy raz? :eek:
Szanowny mi właśnie zarzucił złośliwość, przykład podał tak absurdalny, że siem absolutnie nie zgodziłam :hmm: Stwierdził, że skoro tak, to jeszcze gorzej.......bo jak to mówiom żmije majom jad we krwi :eek:
Czy ja siem już nie kontroluje z własnom złośliwościom?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry