reklama

Staraczki forever!

reklama
Koleżanki......made została przyciśnięta i nie ma wyjścia.......Guoście przyjadom :confused2: Muszem siem ogarnąć po tym wczorajszym stukaniu :zawstydzona/y:

ewciu - jest mi goopio JAK nie wiem jak :eek:

Ostatnia edycja:
Mimo dobrego humoru oczy mi się zamykają hehe Ufolek znowu nabił mnie w butelkę - mleczko wypił, zaczął chrapać, po czym wstał na równe nogi :eek: A miało być tak pięeeeknie........

Szafa bosssska - ta zieleń mnie totalnie w tym roku zauroczyła, zielono mi, znaczy Ufoli u niej w pokoiku JAK nie wiem JAK :eek::-D

EWCIU towarzystwo wyborowe i pikantne - tak JAK lubię :-p:-D:-D Yyy przepraszam, chciałam powiedzieć - wytrawne :sorry:

Kocurku nie nakręcaj mnie tak :zawstydzona/y: A mówisz, że Ufola ma zielono??? Pokażesz? Mi się też dużo zielonego marzy....a z tej serii tam na dole masz obrazki i mi by pasował ten zestaw dąb cremona/zielony......:zawstydzona/y:

A jakbyś spróbowała UFOLĘ na rączkach usypiać?

USPANE USPANE HUURRRAAAAA!!!!!

Znaczy się moje uspane bo UFOla to nie wiem.... ale życze żeby też:)

Idę się ogarnąć:) Nieprzyzwoitości nie czytam bo małz znowu śpi....

POK ale lepsze takie oglądanie niż żadne:) Ja Ciżyczę żeby to już nei było 5 tyg tylko mniej:))

LILUŚ uświadom teściową w kwestiach sado macho to szybciej pójdzie i będziesz mieć czas dla nas:)))

MADE jeśli LILI pisze prawdę to koniecznie opowiedz JAK było:))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry