reklama

Staraczki forever!

reklama
KOTKU na ofcach była???
Kluskę mojom zostawiłam:))
A od której UFOlek spał??? Ja to cię ciągle podziwiam że nie dość że szlag ci jeszcze nie trafił, nie wykończyłaś się nerwowo - to jeszcze masz siłę tu być i humorem tryskać:))

POK super że się jednak udało fajerwerki obejrzeć:) Raz byłam na takim ful wypas pokazie - także doskonale rozumiem chęć:) Jak się siostrze podobało? A co tobie się dzieje??? Jak się dziś czujesz??

My o 7 wstałyśmy ale bark mnie strasznie boli - efekt usypiania wczorajszego....
I jeszcze chciałam powiedzieć że wczoraj był dokłądnie taki dzień jakiego było mi trzeba! Okazało się że nie potrzeba mi dnia bez Młodej - ale dnia sam na sam z nią! Bez wychodzenia nigdzie, bez ludzi przychodzących. No spacer zaliczyłyśmy z psiakiem na łąkę ale to się nie liczy bo przyjemne było - Młoda podziwiała koniki polne, mrówki itp.
Strasznie odpoczełąm:)

Ufolek dostał butlę z kachą właśnie :) I chwilę leży w spokojności względnej, bo oczywiście jedną ręką trzyma butlę, a drugą maca naokoło, bo się nudzi :P

hahaha MOOONIA :*** Dziękuję!!!
Wiesz, to z wiekiem przychodzi, że człowiek przestaje się nad sobą użalać i dramatyzować i śpieszy się żartować, bo przecież zegar tyka..... ;) Wcześniej taka nie byłam, smutas byłam hehe

WIKUSIĘ oczywiście podziwiałam klkakrotnie od rana :-)

A Ufolek zasnął standardowo 21.30, może nawet trochę później... miałam siłę tylko dowlec się do wyrka i się na nie uwalić :-D

Ostatnia edycja:
Bry:-)

Kuleżanki to tak pozytywnie zakręcone, że od rana buzia mi się śmieje:rofl2:

Poczku
, suuper, że dzień mile spędzony :)) tylko skąd znów ten ból... Jak dziś się masz?

Made, a ja Boryska nie widzę...:eek:

Kotku ,z jakim wiekiem, o czym Ty piszesz?:eek:
Tyś młoda doopa;-)

Ostatnia edycja:
Rureczko ja to wciąż liczę jednak na jakiś strój, który Ty mi zaproponujesz, bo te wczorajsze moje nie do końca do mnie przemawiają...No i super, że nocka udana! Już tak zostanie! Koniec kropka :-)

Kocurku taka pani domu co z rana wstaje uśmiechnięta to skarb!!!!! Także brawo dla Was obu!!!!!

I wszystkie panie witajcie, bo już więcej nie będzie mi dane napisać. U nas nocka mega marudna i średnio siem wyspałam. Ale dla Was uśmiech zawsze mam :-):-):-):-):-)

reklama
Mnie siem jakaś kosmitka ciągle tylko czepia....

LILU że kto uśmiechnięty paniom domu??????? JAAAAA????? Jam jak chmura gradowa od rana po domu krążąca.....:dry::dry: Uśmiech to TUTAJ hehe

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry