reklama

Staraczki forever!

Mój mi jeszcze nigdy żadnego komentarza nie zasunął jaka to jestem.... chyba, że w żartach....:blink::sorry2:
Myślę, że to dlatego, że jestem ideałem :-p

MONI & MADE ale to chyba jekieś niegroźne sprawy...? Bo siem martwiem :-(

Mam gorzką czekoladę i się nie zawaham :-p

Nocka ładna, tylko w jej środku G. jechał do pracy do Wawy i mnie obudził, bo chciał kartę CITI i potem nie mogłam usnąć... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kuocie, to Ci G...:sorry2: jak Ola śpi, to On Kuota budzi:szok:;-)

czekolada nie dobra:no: zostaw ją:rofl2:

jestem w szoku!!!
Moje dziecko pokazywało jakie to ma nerwy, więc włożyłam Go do łóżeczka i co? Leży na brzuszku, wtulony w podusię:szok: myślałam, że śpi, ale nie, otwarte ma oczka:szok:

Kotku, Mikołaj jak się wkurzy, to ojjj... to zaczyna bić i machać rączkami, kiedyś to połozył mi się na podłodze z tej złości:szok: dobrze, że nie rzucił:sorry2: ale wtedy Go daję do łóżeczka, bo po pierwsze- nie zrobi sobie krzywdy, a po drugie- w łóżeczku chwila moment i jest spokój:tak: także łóżeczko, to nie dla Niego kara, a wyciszenie:-)

Kocie aaa to chyba że tak:) To w takim razie grzeczny G.:))
A czy groźnie czy nie to jeszcze nie wiem.... sprawa skomplikowana... i on chce żebym się o coś kłóciła a ja nie wiem czy chem i czy warto... no i powiedział że jestem ....

Ewcia film nakręcony dobrze i ogólnie ok. Ale [pokazuje wszystko to czego nienawidzę - czyli picie, kombinowanie, układy, kablowanie, sprzedawanie kolegów.... Także ogólnie film nie w moim guście...

Rurka i jak Zuu?? spała całą noc?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry