reklama

Staraczki forever!

reklama
Kurcze kiepsko to wygląda :-( Bo nawet jak coś pomyliłaś w moim adresie to swój już raczej dobrze wypisałaś....A poleconych paczek raczej tak nie kradną chyba :-( Przecież nikt nie wiedział, że zgubiłaś dowód nadania. Co za lipa :-(

Wioluś ale nic się nie zamartwiaj! Może jeszcze nie wszystko stracone!

Buziaki lecę po małego!

Ostatnia edycja:
Ech....i żadna nie pamiętała :-(
Będę sama świętować :-p

Lilu - wstawiłabyś raz jeszcze linka do tych skarpet antypoślizgowych? Wzięło i mi usunęło, a chciałabym zamówić dla Borisa do żłobka :)

Ostatnia edycja:
ewcia :* Uratowałaś honor Kuleżanków :-):-):-):-):-)
Byłam Kochana, i pani doktor jak mnie zobaczyła z tymi kulami, ledwo chodzącą, i nie mogącą usiedzieć na dupie......to mnie zaczęła przepraszać za ten cały durnowaty system :)) Pogadałyśmy sobie jak to właściwie wygląda i powiedziała, że jeśli przy kolejnym L4 ponownie dostanę wezwanie, to mam zadzwonić pod podany numer i powiedzieć, ze jestem po operacji, że już byłam kontrolowana i że pani doktor w papierach napisała :eek: No po prostu KOCHANY CZŁOWIEK. Przywróciła mi wiarę w człowieków :))) Nawet nie czytała karty szpitalnej, wzięła tylko dowód, spisała dane i tyle :))

Wiolu - dziękuję :* i przestań się już tak katować tą znikniętą paczką, nie Twoja przecież wina, i jakby nie było to Ty jesteś najbardziej poszkodowana ;) Takie rzeczy się niestety zdarzają......szkoda, że akurat nam :-) I nie psikaj muchozolem, bo to silny detergent jest, może zaszkodzić bardzo, zwłaszcza, że Franio z tymi oskrzelikami miał problemy :(( Lepiej zawiesić lepik.....teraz są takie ładne w owocki, zwierzątka i inne takie ;-)

KUOTEK - no wiem.....UFOlek nie preferuje skrępowania :-) Pewnie też bym nie kupowała na Twoim miejscu, zbędny wydatek :)

A w ogóle to chciałam się pochwalić.......otóż Boris po raz pierwszy stanął samodzielnie trzymając się szczebelków w łóżeczku :))) Ja wiem, że większość już dawno to opanowała, ale on jest taki leniuszek grubasek :-)
HIP HIP HUUUUURA! HIP HIP HURRRRRA!!!! HIP HIP HURRRRA!!!! :rofl2: Zygmunt ciocia Boo jest z Ciebie dumna!!!! :tak:

reklama
Made, suuuper, ze wsio oki, ochh.. takich lekarzy już mało, ojjj... bardzo mało! O zusie pamiętałam, ale dziś zalatany dzień i wsio wylatuje z mej głowy... idę pomyś podłog, póki Urwis jeszcze śpi:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry