reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Popacz....a ten tylko mięso :eek: nawet chrupek już nie chce:no: Muszę pomyśleć nad jakimś przemycaniem owoców......może do kaszki zacznę wrzucać?
I co? UFOlek śpi czy dalej becy? :-)

reklama
ach jakie widoczki przednie:-D Oleńka to pikna jest!!! i Bilonik tyż:-)

bylim u lekarza na usg, Najpierw jakas babina sie klociła ze ma na 10 jak my:dry: niestety misiała czekać, ja z takim maluchem nikogo wpuszczac nie bede. Lekarz buc! Zuu całe usg gadała, nie płakała i doktorka olała:-) brzuszek zdrowy. Z testów alergicznych wyszło, ze na NIC nie jest uczulona... cuda na kiju mówie Wam!

Nie pozwalam po domu :-p W wyznaczonych miejscach biega - pokoik, sypialnia i zagroda w salonie :sorry2: Biega tam przeważnie w skarpetkach, buciki som be!

Chyba przestanę tu zamieszczać zdjęcia... popularność mi pochlebia jasna sprawa! :-D ale, żeby AŻ TYLE ściągnięć kuota na molo zrobić....:confused: To ja chyba jakiś fanclub mam i o tym nawet nie wiem WOW :cool2:

rurecko - ja się już w temacie rzekomej alergii u Zuu wypowiedziałam ;)) Cieszę się, że wszystko jest w porządku :tak:

KUOTEK - no ja właśnie nie mogę się zdecydować na kolor tych antypoślizgowych co je Lil wstawiła :)) A w żłobku mówili żeby właśnie te maluchy zaopatrzyć w takie skarpetki. Jeszcze muszę poszukać worka na kapcioszki :eek:

Kolor...? A nie pomarańczowy?? :-D
laugh.gif

RURECKA czyli to po prostu typowe problemy małego brzuszka... to tylko lepiej :))))

reklama
Do góry