reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Kotku, nie ma za co;-)
nawet nie widzę tych, które ja dodałam:tak:
także już spokojnie kuleżanki:-)

a w ogóle, to proszę w czwartek czymać kciuki:sorry:
n

o pięknie!!! Posżłam sobie z offcufff, to poszły tam konspirować:eek: w takim bądź razie idem sobie stąd:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Made, yyy, że co? Że kto widzi?
Nie widzą, widzą Ci, którzy są na grupie:tak:

to co, ja nie widzę swoich dodanych tam fotek, a moi "przyjaciele" widzą?:eek:
eee...

Nie ewcia - widzą wszyscy "przyjaciele" grupa nie ma nic do tego.......Zobacz na offcach pod zdjęciem WIKUSI, tam jest komentarz jakiejś Eweliny :eek:
A co będzie w czwartek? :-p

KUOTU :-( nie przeżyję tej straty..............................

Ostatnia edycja:
Made, ale Kotek usunęła wszystkich z "przyjaciół" i mimo to widziałam zdjęcia w jej profilu, które dodała:tak: a teraz jak odeszłam z offccuuuff, to nie widzę;-)
w czwartek będzie ważna rozmowa:sorry: bardzo ważna i oby poszła po mojej myśli, bo jak nie, to ojj, będzie ciężko...:zawstydzona/y:

Czyli trza przyjaciół ciąć nie żałować!!!!!!!! :-p:-p:-p:-p

Ojj tam MADE.......... :-p:***

EWCIA w takim razie &&&&&&&&&&&&&&& :)))))))))

Ostatnia edycja:
ewcia - na offcach będziesz jom widziała, bo to nasza jakby wewnętrzna grupa :)) Ale jak miała ludziów obcych w "przyjaciołach" to wystarczyło, ze weszli oni na swój profil i im się wyświetlały fotki Kuotka, oczywiście wstawiane nie na offce, bo na offce to tylko offce mogom paczeć ;-)

EWCIU - to ja będę bardzo mocno kciuki trzymać!!! Bardzo!!!

reklama
Made, tak, a tylko dlatego, bo Monia to samo zdjęcie wrzuciła na "naszą grupę" w której piszemy:tak: i spójrz, kiedy ten komentarz był dodany:-) wtedy, gdy jeszcze nie było nas na offcach;-) także zdjęcia, które są na kilku są komentowane jako jedne:tak: a osoby komentujące nie widzą nic na pozostałych:tak: mam nadzieję, że napisałam tak troszkę zrozumiale:sorry: bo przy moich myślach czasami ciężko zakumać co nie co:-D

Do góry