reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

A ja nawet nie wiem czy ja Kocurka w przyjaciołach miała! Zara zobaczem kogo ja tam mam w ogóle! Człowiek nie zna dnia ani godziny!

A w ogóle co ludzie tak o tej głupocie dumajom? Mi się taki cytat podoba:

"Głupota stale pcha się do przodu i dlatego tak często musi się oglądać."

Uważam, że cytaty o głupocie są bardzo mądre!

A w ogóle zerkam, że jakaś nowa sympatyczna koleżanka, która mi coś miga ze starego wątku i wesoło sobie poczyna :-) Bardzo mi miło Ewelinko! Jakem Lili!

Kochane idę się zdrzemnąć póki mogę - bo wybierałam dziś rogówkę i stół i się zmęczyłam. Wybierałam oczywiście na razie wizualnie, bo kasy do końca września brak - ale potem już nie będę jeździć i wybierać tylko będę palcem pokazywać TO, TO i TO :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Że niby kto się ma Rurecki bać no kto?? gadać mi tu ino szybko!

Widzę, że mamy nową kuleżankę:-) zapraszamy częsciej!

Mini ma mega czkawkę a jak chce dać piciu to nie chce... i co zrobić? będzie czkać!

reklama
Do góry