reklama

Staraczki forever!

reklama
Boogie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochana Ty nasza!!!!!! Musi być dobrze!!!!!

Poczku
słyszałaś o polskim serialu LEKARZE? Totalnie wzorowany na GA - ale jak go oglądam to buzia mi się śmieje od ucha do ucha! Uwielbiam ten klimat :-):-):-):-)

I w ogóle buzie dla wszystkich Pań!

reklama
Lil widzialam tylko zwiastuny i sie wkurzylam jak mowili, ze to w calosci autorski, polski projekt, zadne tam formaty a nawet czolowka jest zerznieta z ga. Nie lubie zzynania ;-) Jak bedzie mozna gdzies w necie za darmo zobaczyc to chetnie jede odcinek obadam.
A za niecale dwa tyg rusza nowy sezon GA. Ciekawe co tam wymysla.

Rurko a moze za wczesnie u zuzi na wprowadzanie jedzonka? Gdzies czytalam ostatnio jak spawdzic czy maluch jest gotwy ale po francusku i nie mam sily tlumaczyc :/ cos bylo o jezyku i o czyms jeszcze.

Bylysmy z mama na zakupach. Mialysm jechac do duzego sklepu we francji ale przy samochodzie znow zaczely mnie bolec plecy, w podbrzuszu cos ciaga przedmiesiacxkowo i jakies skurcze sie pojawiaja czasem. Do tego slabo, troche niedobrze. Moze cos sie rozkreca powolutku? Kcialabym :tak::-D

BOOGIE robaczku! Super, ze praca na widoku! I zeremis caly zdrowy i sie przystosowuje! I ze za paszteta sie bierzesz! Piknie! Lov ju!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry