reklama

Staraczki forever!

Nie. Po wannie sie uspokoilo. Costam w plecach cmi tylko. Za to mam lekko podwyzszonq temp i czuje sie jakbymprzez tydzien na pol prqcowalq. Musze sie zdrzemnac.

A co jeszcze dajessz d takieg kurczaka? I pieczesz, smazysz czy dusisz?

reklama
jezzu to o to Wam chodziło!!! GA to Chirurdzy!!!;))) wybaczcie, dopiero skumałam;))) uwielbiam!!! ale mam zaległości, skończyłam na sezonie gdzie Izi była chora, miała operacje a potem miała problemy z pamięcią...dalej straciłam orientację;) Lil mówisz,że można w necie dojrzeć????
Lil też oglądam Lekarzy;)) i Małaszyński:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-Djak on mówi, o tym że i tak weźmie z nim ślub;)))

my po zakupach, dobrze,że do przedszkola zaszliśmy, mam nr konta do wpłaty a w przyszłym tyg. zebranie;)) a Danielowi od razu się tęskno zrobiło za przedszkolem;))

czekam na męża, pracuje niby do 16...

to Wam pokaże mojego szoguna;)
Zobacz załącznik 499240

Ostatnia edycja:
Rureczko brzmi pysznie!! Mniam mniam! A co do Zuzi to też bym zrobiła przerwę z jedzonkiem jeśli jej nie służy coś - tym bardziej, że ona ma taki wrażliwy brzuszek.......Oby szybko jej wszystko przeszło!

O Poczku!!!!!! Zaczyna się!!!!!!! Zanim pojedziesz na porodówkę to chciałam o tych zimnych nogach....zmroziło mi to krew w żyłach! Ja muszę spać w wełnianych skarpetach i często owijam nogi dodatkowym kocem - jak mi zimno w stopy to nie ma szans żebym zasnęła! Jak to ludzie mają różne zwyczaje!!!! :eek::eek::eek::eek:

Wioluś coś do Ciebie miałam i nie wiem co! Padam! No co ja chciałam.....

Kocurku rety BAGNET NA BROŃ! Bądź w gotowości!

Paulinko ach żeby mi ktoś tak powiedział! Ja ciągle panna!

Lilu no kazdy ma jakos inaczej ale na te moje zimne stopy wszyscy dziwnie patrza :-D W dzien musze miec cieplo ale zasypiam latem z chlodnym recznikiem na stopach :rofl2:

Na porodowke nie jade. Przespalam pol dnia! Spytalam rureczke o kurczaka i padlam.

reklama
Poczku akcja w większości przypadków zaczyna się nocą, więc nic straconego! ;-) Ja pojechałam na porodówkę, bo koleżanka mnie namówiła. Ale najpierw co zrobiłam???? - obejrzałam serial :-p:-p:-p Wtedy był to THE EVENT. Nie zdążyłam obejrzeć ostatniego odcinka. Ukrywałam się w pokoju, bo już wszystko mnie denerwowało. Mama i M robili coś tam w drugim pokoju z Maciusiem, a ja nie chciałam już z nikim gadać! :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry