reklama

Staraczki forever!

reklama
Poczku ja oglądam na TVN PLAYER - za darmo - ale nie wiem czy Ty u siebie możesz odbierać. I mi nie przeszkadza, że się wzorują, bo moim hobby są wszelkiego rodzaju seriale (hehe Kocurku nie bij!!!!!) :-p:-p A Małaszyński tak fajnie gra tę swoją rolę, że się chyba zakocham hahahahaha! Nie bijcie!!!!!!! :-p:-p:-p

Wioluś to byśmy razem sobie seriale oglądały jakbyśmy sąsiadkami były :-):-):-)

Kocurku
cieszę się, że Ola śpi - ta pogoda każdego powali chyba! Ja wciąż w piżamie chodzę o rety! Czas się ubrać i coś w domu zrobić...Może jakiś obiad...Może coś spakować....Może się pomalować i na dwór wyjść....

Poczek tak może być... jutro spróbuje jabłko, jak tez tak bedzie, to odpuszcze na 2-3 tyg.
Mówisz, że może już niedługo?? trzymam &&&

Wiolu tak... pediatra zaglądał w buziaka i potwierdził- ida zeby... łapka ciągle w buzi, ślini się okropnie, jak sie jej paluszkiem masuje dziąsełka to widac ulgę, na dziąsełkach w miejscu jedynek ma takie jasne białe kreseczki. Pytałam mamy to mówiła, że ja pod koniec 3 miesiąca miałam dolne jedynki więc wszystko wskazuje, że u Zuzi też się zaczyna:sorry:

Tvn player za granica nie dziala.... A malaszynskrgo nie znosze :no::no::-p

Zjadlam, usiadlam, troche lepiej ale chyba pojde do wanny z ksiazka i potem sie kimne. Cos jest dzis dziwnie :crazy: I maruda mi sie wlaczyla i nic mi sie nie podoba. I zosia teraz zaczyna szalec...

Rurka
sprobuje potem znalezc to, co czytalam o gotowsci naa rozszerzanie diety!

Poczku to jak tam oglądasz nowe odcinki skajpaja??? my w piątki o 20.40 obowiązkowo oglądamy, a już ten Kacperek to jest tak cudny, że sobie czasem myślę, że takiego synka to bym mogła mieć:-D

rureczko no to w takim razie tylko czekac na zebolki...u nas Franio sie slini ale Iwa tez sie slinila a pierwszego zeba miala jak skonczyla 9 mcy. podobno to jak wczesnie wychodza zeby jest genetyczne

lilus to trzeba bylo sie blizej mnie przeprowadzic :-D

Poczku to jak tam oglądasz nowe odcinki skajpaja??? my w piątki o 20.40 obowiązkowo oglądamy, a już ten Kacperek to jest tak cudny, że sobie czasem myślę, że takiego synka to bym mogła mieć:-D

Bo rodzinka.pl jest tvp a nie tvn i mozna za darmo na stronie tvp i na youtubie :) tak samo czas honoru. Chociaz ja ostatnio seriale odpuscilam i przerzucilam sie na dokumentalne. Do prasowania wlaczam ga :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry