reklama

Staraczki forever!

lilus juz byla dziewczyna i wstepnie zaklepala mojego kloca, 25 .09 ma przyjechac z pieniedzmi. chce go sprzedac bo jest tak ciezki ze nawet mam problem zeby go do samochodu wpakowac i wszedzie jezdze z wyplowialym graco.najchetniej sprzedala bym oba i kupila jeden taki jak mi sie podoba.a cwiczenia? hmmm narazie tylko o nich mysle . ale kurde musze sie zabrac za sibie bo tyje na potege. kupilam sobie sukienke na chrezst Frania 23.06 i sie w nia nie mieszcze teraz:-(:-(:-(:-(jestem zalamana swoim wygladem.

Paulina dieta mowisz ? u mnie jedyna dieta to taka ze po 18 juz nic nie jem

reklama
Wiolu i bardzo dobrze że nie jesz po 18-jesteś lepsza ode mnie bo ja podjadam;)))) muszę to sobie obciąć, no może małe jabłuszko po 18 nie zaszkodzi;)))
i masz rację, może rzeczywiście sprzedaj oba wózki a kup coś takiego co by dało radę w mieście (wiesz, taki łatwo składany i lekki do auta) i coś na wyboje????mi się taka opcja bardzo podoba;)

Lilu!!!! też spojrzałam na celebrytów!!! nie potrzebnie...zobaczyłam te wszystkie gwiazdy takie chudziutkie i wymuskane....

Jeju ja też nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu. Niby wagowo ok - ale jakoś tak te udziska się dziwnie prezentują...nie wiem jak się ubierać, żeby dobrze wyglądać...otwieram szafę i NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ....

W każdym razie chyba moje zmęczenie wpędza mnie w takie smuteczki jakieś podejrzane, to ja się ewakuuję....Do jutra!

slodkich snow kochana:-*
Paulina tylko mam nadzieje ze mi sie taki numer uda:-)a co do wagi to ja juz nic nie mowie ...ostatnio w niedziele jak ubieralam sie do kosciola wpadlam w czarna rospacz w nic sie wcisnac nie moglam... masakra jakas...

reklama
hej :)

nacytowalam sie , ale tyle tego bylo , ze ugrzezlam na 560 stronie :rofl2:

maz mial wolne , pozniej z kolezanka caly dzien i dopiero teraz mam chwile :)
od niedzieli znowu S ma wolne i pewnie malo mnie bedzie .. do tego ma urodziny tez w niedziele :cool:

Poczek rodzi ?? :))) nie dobrnelam ...

jakis skrot wydarzen ??
:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry