reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Wiola kazda z na pewnie ma takie dni , na szczescie to mija :) moze i kiedys zachce ci sie trzeciego dziecia ;-):-)

Paulina hehe tez podobnie mam , S mnie stopuje na szczescie , bo w koncu mam chlopaka wychowac , a nie sierote ;-):rofl2:

Kocurek Nat mi nie dal popalic jak do tej pory stad i checi na 2 , ale moze sie okazac , ze 2 bedzie diablem wcielonym i juz o 3 nie pomysle hehe
chociaz w planach 3 ma byc , ale adoptowane ...

reklama
to miło Kout z twojej strony;))) ja tam mogę nosić i tulić dzieci z całej rodziny (szwagierka ma 2 mies. synka) ale potem oddaję malucha rodzicom i mam spokój z niemowlętami, mi moja dwójeczka spokojnie wystarczy, na długie lata:-D:-D
a jak tam młody buntownik, widać, czy może coś do niego dotarło???

ASIONKU jak miałam tylko Kamilka i byłam samotną mamą, to często myślałam o adopcji... :) Tylko problemem był facet/mąż, a raczej jego brak hehe

PAULINA Kamil to ideał wcielony obecnie :D Zobaczymy na jak długo...

Asionku... No ostrygi sa do kupienia. W niedziele na targu we francuskim divinne mozna kupic niby swieze ale ja tesknie za takimi wylowionymi z morza 5 minut wczesniej. Takie jedlismy w bretanii - pycha!
a co do halasu. Poki coZosi nic nie przeszkadza: ani samolot, ani muzyka, ani odkurzacz, ani wiertarka, ani skakaie po lozku, na ktorym lezy. Za to mnie te samoloty budza ale tylko jak slysze je w niani. Teraz sie przyzwyczailam, choc zdecydowanie wole jak z naszej strony laduja. Startowanie jest duzo glosniejsze ;)

Paulina
tomoje dziecko poki co w wozku spi bez bujania i jezdzenia. Do wozka, na balkon, chwile bujam i dwie godziny spi bez niczego. Ciekawe jak dlugo tak zostanie.

Po bardzo niespokojnym popoludniu dziecie zasnelo. A tez ide, zeby chociaz hiperdrzemke zaliczyc zanim sie obudzi. A moze pospi do 1?

No iwiedzialam, ze nie napisalam!

Asionku: gratki dla Nata za dobra mieszanke genow :-D Kciuki sciskam!

I znow nie pamietam co jeszcze...
Zgred sie chyba budI.wrr

Dobry:))

Asionek bo Nat to przystojniak i już:)))

Wiola jak nocka?? Mam nadzieję że lepsza:) I zobaczysz jak Ci oboje podrosną i do szkoły pójda to ci się jeszcze zatęskni za maluszkiem:)))

Rurka u nas ze słoiczkami było podobnie:)) Teraz czasem uda jej się wcisnąć deserek słoiczkowy a o obiadku to wogóle nigdy nie było mowy....

Nie wiem co jeszcze chciałam.... Nawet się dziś wyspałam i powiem wam że jest to strasznie piękne uczucie!!:-):-):-)

miłego dnia:)

czesc Monia fajnie ze sie wyspalas:-)
u nas noc ok, 3 karmienia.
po dzisiejszym poranku z cala stanowczoscia potwierdzam ze nigdy wiecej dzieci:no::no::no::no:
jeste wsciekla az kipie ze zlosci. najpier Iwa wyla bo w domu skonczyly sie cheeriosy a byly kangusy, pozniej tych spodni nie ubierze, pozniej Franek zaczol wyc przy ubieraniu spodnia a skonczyl dopiero jak wysiedlismy przed przedszkolem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a i najwazniejsze
wszystkie panie maja pozdrwowienia i ucalowania od Lil , odlaczyli jej internet ale moze juz jutro bedzie miala lacze i do nas zawita

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)

Nat 2 dzien z rzedy wypija 120ml kakao takiego gestego dla dzieci specjalne :) spakuje mu bardzo kurcze moze jeszcze sie przekona do butli ? :)

no i nocka dzisiaj byla super , spal bez przerwy od 19.30 do ok 3 !! wow juz dawno tak nie pospal :) reszta nocki tez fajna

ASIONKU jak miałam tylko Kamilka i byłam samotną mamą, to często myślałam o adopcji... :) Tylko problemem był facet/mąż, a raczej jego brak hehe

no zobaczymy czy u nas checi zostana i warunki :)

Asionku... No ostrygi sa do kupienia. W niedziele na targu we francuskim divinne mozna kupic niby swieze ale ja tesknie za takimi wylowionymi z morza 5 minut wczesniej. Takie jedlismy w bretanii - pycha!
a co do halasu. Poki coZosi nic nie przeszkadza: ani samolot, ani muzyka, ani odkurzacz, ani wiertarka, ani skakaie po lozku, na ktorym lezy. Za to mnie te samoloty budza ale tylko jak slysze je w niani. Teraz sie przyzwyczailam, choc zdecydowanie wole jak z naszej strony laduja. Startowanie jest duzo glosniejsze ;)
1?

ja jakos nie moge sie przekonac do ostryg , moj maz franek tez nie je hehe , wsumie ze wszystkich kucharzy jakich poznalam , szefow itd. nikt nie jadl ostryg ... hmmmm

do halasu idzie sie przyzwyczaic :)
a takim malucha malo co przeszkadza, powiedzialabym nawet , ze halasy takie jak odkurzacz , suszarka uspakaja je i usypia :)

Wiola dzielna kobietka z ciebie !! oby dzieci daly troche odspanac :)))

witam mile panie i milego dnia zycze :)

Do góry