reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
ja nie wiem co tu sie dzieje, kot i rureczka zagladaja na Fb a tu nie, Pauliny nie ma, Made nie ma, Just czasem kliknie dziekuje i tyle( nawet nie napisze co u niej , jak sie z boskim uklada i jak nasze sloneczko?)Zizi no dobra , ona ma prawo leniuchowac, Lilus nie ma sieci-odpuszczam ci winy:-p,Asionek zaglada ale mogla by cos skrobnac o naszym malym modelu

Czy mi się zdawa, czy ktoś tu o mnie zapytywał? :eek:

Dzień dobry!
U nas powolutku, ćwiczymy, jeździmy na terapie, a teraz się inhalujemy bo jesteśmy od tygodnia chorzy. Nocki szarpane, w związku z tym i nerwy, jutro idziemy do kontroli, zobaczymy jak oskrzela się mają i wiecznie zakatarzone nosy ;))
Czytam Was Kochane, ale jakoś sytuacja nie nastraja do pisania. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!

Rurki zaglądają, czytają codziennie, ale jakoś nie chcą Wam humorów psuć swoim smęceniem:-(

Made ukochana moja :** zdrówka już życzyłam, ale jeszcze raz zdrowiejcie szybko!

Kotku paczuszka poszła, wybacz opakowanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Asionek gratki nocki:)) No u nas jak czwórki szły to masakra była... zwłaszcza że one wszystkie razem lubią... u nas 3 na raz wyszły a i ta ostatnia jakoś niedługo potem...
Aż się boje trójek...

mowisz , ze tak zle bylo ? kurcze wlasnie slyszlalam , ze dramat i juz sie boje co to bedzie , one juz niezle napuchniete sa ...

dobry dobry

właśnie prychcę spagethi, mała śpi, Danio w przedszkolu- dziś mąż zapisał go na rytmikę, są jeszcze zajęcia typu angielski, karate, fizyka dla maluchów- ja bym go raczej dała na te 3 ostatnie, rytmikę to on robi porządną sam na placu zabaw a na karate też mógłby się wyżyć, no i może pokorniejszy by się zrobił???;))) co do angielskiego to musi bo bardzo szybko łapie słówka, uwielbia bajki po angielsku i jak mu czytamy, a fizyka bo jest bardzo ciekawym świata chłopcem i może tam uzyskałby trochę odpowiedzi na swoje pytania...

auto nam zdechło....pod przedszkolem...

o kurcze lipa z tym autem :(
fajne zajecia maly bedzie mial , az mu zazdroszcze :)))

hej
u nas jakos slabo bylo dzisiaj. brzuszek ja meczyl cala noc. cyc na 5 minut, nieszzczescie na twarzy, przysypiala na pol godziny i znow. tylko raz zasnela na 2 godziny. odstawiam dzis herbate z fenkula na 2-3 dni i zobaczymy czy pomoze. Teraz Zosia odsypia ciezka noc i ja chyba tez powinnam, bo inaczej do wieczora nie dam rady. Co ja zrobie jak mama wyjedzie?!

Asionku
to bardzo dziwnie na tych kucharzy trafilas. ja wrecz przeciwnie. a taka ostryga z octem, cebulka...eh nawet z samym sokiem z cytryny! mniam! Chyba juz tej Bretanii na wakacje nie odpuszcze :)

biedna Zosia :( moze bedzie lepiej jak odstwaisz koper , pamietaj tylko , ze kilka dni musi minac zawsze od odstawienia :)

a no dziwnych , ale i w Strass tak bylo i tutaj :) malo kto jadl , a niektorzy nawet nigdy nie probowali , dla kazdego jak gluty to wyglada i stad niechec , ja tez sie przekonac nie moge ...
slimaki jadlam nawet zaby , ale zab juz wiecej nie tkne , do dzisiaj mam traume :/

Czy mi się zdawa, czy ktoś tu o mnie zapytywał? :eek:

Dzień dobry!
U nas powolutku, ćwiczymy, jeździmy na terapie, a teraz się inhalujemy bo jesteśmy od tygodnia chorzy. Nocki szarpane, w związku z tym i nerwy, jutro idziemy do kontroli, zobaczymy jak oskrzela się mają i wiecznie zakatarzone nosy ;))
Czytam Was Kochane, ale jakoś sytuacja nie nastraja do pisania. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!

oj bidoki , sezon chorobsk cala para , wszedzie gdzie nie zajrze prawie kazdy chory ... zdrowka duzo !!!

Wiola ja zagladam :) ja na moje skromne mozliwosci to nawet sporo hehe

jutro musze torta dla malego zrobic , w piatek mini imprezka , sobote S tez ma wolna o dziwo wiec pewnie mniej mnie bedzie , jakby sie ktos pytal :)

czesc ja też zaglądam... pisze jak mnie wena chwyci bo tak to nie mam mocy... Ala teraz w domu bo tez załapała przeziebienie w przedszkolu :wściekła/y: nawet wiem od którego dziecka bo 2 dni wczesniej widziała jaki zasmarkany latał :wściekła/y:ehhh te baby wysyłają chore dzieci a później te wirusy innym zapodają!!! Mai piatki wychodza, ale idzie to dość powowli - czasem noc kiepska, ale tak w dzien to daje rade, nie jest źle bo ona umie sie ładnie bawić sama, no z Ala to cały czas sie szarpią o zabawki, ale jak Majka sobie coś wyszuka to potrafi sie i na dłużej zająć :)

pozdrawiam wszystkich i duzo zdrowia zycze i wyjścia zebolców co by wreszcie choć troche pospać ;)

reklama
Maran taaa u nas do pelnej szczenki brakuje jeszcze sporo wiec moge pomazyc o nockach przespanych , chyba ze jakis cud sie zdarzy :))))
zdrowka duzo !!!

a zapomnialam napisac , ze Nat kurka kopska na potege produkuje
od rana bylo 3 !! i jeszcze na wieczor strzelil taka , ze dywan i podloga zapaprane :/ tylko ^prysznic pozostal hehe , masakra normalnie z wiekiem zamiast mniej to wiecej tych kooop :eek:

Do góry