reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Asionku oby udało Ci się zdrzemnąć!!!!!! &&&&&&&& Jak Ty jesteś taki śpioch to lekko nie masz - ja zawsze chodziłam szybko spać i dość szybko się budziłam - teraz po prostu chodzę jeszcze wcześniej spać i jeszcze wcześniej wstaję i jakoś daję radę...raz lepiej rz gorzej ale idzie! A co do serialu to już trzymam gębę na kłódkę - w każdym razie na pewno nie dzieje się po mojej myśli. Chętnie z Tobą obgadam temat jak dojdziesz do 9 sezonu...A na tej stronce można wszystko za free oglądać????
!

pospalismy , spacer z placem zabaw zaliczony i teraz maly spi wiec moge z wami popisac :)
no ja spioch od zawsze ... po ojcu mam to nie spanie noca ,za to spanie w dzien :/ on tez w nocy robil wszystko oprocz spania ..
no to pewnie po mojej mysli tez nie bedzie hehe
tam masz za darmo , ale z limitem niestety ... dlatego ja od razu sobie wlaczam na dole strony te linki do innych hostingow i ogladamna "odsiebie" tam bez limitu jest , tylko trzeba czekac , az sie zaladuje troche , bo innaczej sie tnie :/

My już przedpołudniowy spacer zaliczyliśmy :)

Liluś, z pracą, to w ogóle szkoa pisać... po pierwsze nikt się nie odezwał, a po drugie, nawet gdyby się odezwał, to w tej chwili nie mam już z kim Mikusia zostawić. Co do Mikusia, to z każdym dniem doskonali jazdę na jeździku i nawet nauczył się już skręcać :) i z garnuszkiem sobie super radzi:tak:włoży już gwiazdkę, trójkąt, kwadrat i kólko w dziurki, mamy jeszcze problem z serduszkiem, ale ćwiczymy i czasami już Mu się uda :)
a co do Hausa, to Kuotek ma rację, kawał z niego sukinkota:-D ale serial szuper jest:tak: i te jego docinki:-D

zdolniacha :) u nas garnuszek ulubiona zabawa , wsadza sam kolko , kwadrat , trojkat z mala pomoca :) najgorzej z gwiazdka
fajny jezdzik :) Nat dostal od kolezanki i daje rade , bo jest nisko , mamy ciuchcie , ale ona wysoka jest i ciezko bylo sie odpychac nozkami
a praca w koncu sie znajdzie !! &&&&&&&&&&&&

ja też lubię House;))

dobry...kurcze od wczoraj żołądek mnie męczy, ledwo poszłam na zakupy i na pocztę....ale dałam radę, żywię się obecnie waflami ryżowymi bo na nic nie mam ochoty-normalnie jak nie ja....

o kurcze to zdrowka duzo !!!!

Poczek widze twoja tesciowa to troche jak moja ... ja juz mojej na dluzej jak kilka godzin w domu nie chce widzeic :/ nie dosc , ze zero pomocy to jeszcze uslugiwac trzeba niech spada na drzewo :/ wrrrr na samo wspomnienie jej pobytu u nas mnie trzesie , leniwe babsko , co tylko pierdzielnik robilo i zero pomocy :/

reklama
Hmmm.... to moja teściowa by Wam bardzo odpowiadała :) Nudzi się jak nic nie robi kobita! :p Najchętniej by u mnie gotowała i odkurzała!
Jeszcze tego brakowało :/
Ostatnio musiałam jej wyrywac odkurzacz z rąk!!! Myślałam, że się obrazi, ale jakoś przełknęła. Bo ja NIE CIERPIĘ KORZYSTAĆ Z TAKIEJ POMOCY! Sama sobie wszystko zrobię, nie chcę nic nikomu zawdzięczać i kropka. Radzę sobie i tak mi dobrze.
Ale Wy już wiecie, że ja mam nie po kolei, więc chyba nie szokuję :-p

reklama
Do góry