reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
Paula no to ładnie... mam nadzieję że koperta jeszcze będzie jak wrócę... bo Wiki po niej wczoraj ostro malowała:))

Wybrałam farbki i flamasterki do zakupienia:)) Namówiłam koleżanki i kurier grosze wyjdzie:))
Dodam że musze kupować takie dostosowane wiekowo bo Wikiśka ma tendencje do próbowania jak smakują np kredki... I tylko dzięki temu że mamy nietoksyczne nie dostałam jeszcze zawału... w sumie to ona też... bo jak widzę że je kredki to sie nei rzucam na nią:))

Farbki o takie
Farby do malowania palcami FARBKI podstawowe 2+ (3027851505) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A flamastry
Crayola Flamastry zmywalne mini kids 8 sztuk 8324 (3015831095) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

hej koleżanki

padam.....dwa długie spacery mimo chłodnej aury a do tego lekko mglistej i śnieżno-deszczowej, posprzątanie chatki i dzieci na szalonego:-D

zaczynam weekend oficjalnie;) jutro mam w planie tylko ugotowanie rosołu....nawet makaron gotowy kupiłam w lidlu;)))

miłego wieczorku dla koleżanek a jutro spokojnej niedzieli!!!

cześć babeczki:)

wpadam tylko dać znać ,że działam juz w swoim gabinecie od środy:)
i wiecie co??? klientki są :-D:tak:

pozdrawiam i jak sie już ogarnę z nową organizacją dnia to wlecę na kawkę jesli mogę :)

Dzień dobry :)
Kot - co to za pracowity weekend?
Mama - super, że klientki dopisują i na pewno będzie ich coraz więcej :)
Monia - oo mamy te same farby, nie zachwyciły, najlepsze były do zjadania, pomimo, że gorzkie. musiałam zabrać. Za to flamastry odniosły sukces. Właściwie jeden flamaster - czerwony. Inne go nie interesują :p

dobry

Emyly bo czerwony dobrze wszędzie widać;)))

Mama!!!!!!! wpadaj jak najczęściej na kawkę i gratki otwarcia;)))

Kout to co Wy wojowaliście w ten weekend ??? czy tyle gości było??;)))

my też na szalonego w weekend, w sobotę zakupy i sprzątanie, wczoraj zaraz po rosołku poszliśmy na spacer i do restauracji z dziećmi, potem do klubu malucha na kulki do skakania, dzieciaki były wniebowzięte;)))
wróciliśmy o 5, trochę zabawy i dzieci do spania;))

Monia nie ma za co;)))

Emy tak jakby, dziś zaczął więcej smarkać i kaszleć- ale kaszel to pewnie przez to smarkanie, oskrzela się bronią..ale tak to oki, energia go roznosi, za to Maja mniej je i pokazuje co jakiś czas na buzię,że ją ząbki bolą....

kurka muszę iść do lidla a tu -3 stopnie, niby blisko....;))

reklama
Do góry