reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

chyba zmęczona jestem, Maja litościwie pospała w ciągu dnia, ale czadu też daliśmy;)) dużo zabawy, sanki i zakupy z mężem oraz biblioteka.....

Kout i dobrze kojarzysz zyrtec, zapewne chodzi o działanie zyrtecu- zawsze chce się po nim spać, przynajmniej po kilku pierwszych dawkach, brałam go na alergie wziewne i zawsze lekarka mnie ostrzegała,żeby po nim nie wychodzić i uważać bo człowiek będzie senny i otumaniony

sukienkę bym wzięła ale 63zł z przesyłką??? używana??? to już w h&m kupię jej nowiutką i też śliczną, tylko te kotki mnie zgasiły;))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i pozdrawiam kuleżanki :-)

Chyba za długo nie posiedzę, bo idę Mikusia kąpać :-)

aaaa co do zyrtecu, ja wiedziałam, że moje Male jest wyjątkowe, ale żeby zyrtec powodował alergię!!!:szok: od 3 mscy nie dostaje i tylko raz na jakiś czas Go wysypie a nie to co wcześniej non stop...

Paulina, Miki już wykąpany, mleczko wypił i zasypia :-)

no, a z zyrtecem, to masakra była! Lekarka mówiła nam, że są pojedyncze przypadki... i jak widać Miki się do cnich zalicza... tak samo jak do wit. c w kropelkach...

a w życiu bym nie pomyślała, że to zyrtec. Po kilku miesiącach odstawiania prawie wszystkiego nadal miał te plamy, to nadal dawałam zyrtec, no i któregoś razu prezz kilka dni nie dawałam i odrobinę te plamy zaczęły schodzić... potem znó dawałam i znów były... także drugim razem załapałam, ze to musi być zyrtec no i przestałąm podawać. Teraz dostaje tylko wapno i to od czasu tylko do czasu:tak:

no i Dzieciaczek śpi :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Ewcia - fajnie, że znalazłaś to co uczulał, my szukamy dalej, jak narazie bez skutku. To jest strasznie upierdliwe :/
Asionek - jak dzisiaj czuje się Nat??
Kot - szerokiej drogi przez sniegi
Paulina - jak tam nocka??
Monia - jak tam dziś w pracy?? jak przetestuję foteliki to na pewno podpowiem Ci coś :)

Dobry:)

Zmieniłam godz pracy i od 8 teraz do 16. Ale przyjemnie jest rano:) Młoda wstaje przed 6 i mamy ponad godzinę dla siebie:) Spokojnie się wybieramy, jemy śniadanie, bawimy:)) A wracam tak samo bo wracam z koleżankami samochodem więc na jedno wychodzi czasowo jak autobusem. Wcześniej jeździłam z takim kolega ale on juz nie pracuje:(

Kotek żyjesz??? No właśnie tej koleżance o usypiające skutki uboczne zyrtecu chodziło:)

Paula u nas tez sypie i sypie... właśnie sobie przypomniałam o kasie dla ciebie:baffled: zupełnie zapomniałam.....

Emy ten co wczoraj wstawiłaś fotelik był całkiem fajny, tylko ta cena:baffled::baffled::baffled: wszystkie tak kosztują?

Ewcik to Mikoś jest po prostu jedyny w swoim rodzaju:)

miłego dnia:)

reklama
Do góry