Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam. Zrobiłam dzisiaj testa i jest bladziutka, ale jest i to widoczna gołym okiem , bo nawet córka pozwoliła sobie luknąć bo zostawiłam na wierzchu i mówi ,że jest. Ale narazie spokojnie, nie chce żeby się powtórzyła sytuacja z września. Jak wytrzymam i się nie wygadam to zrobie powtórkę w pon i dam mężowi "pod choinkę" :-)
Galaxia i emilia82 --- gratuluje serdecznie
a ja dzis powtorzylam test i mowie wam dziewczyny dwie grube krechy jak byk![]()

Gratulacje galaxy, emalia i chrobek
Ja cały czas zestresowana. Nic nie czuję. Pustka.
Dziewczyny którym wyszły Dzis pozytywne testy macie jakieś objawy? Ból brzucha albo coś innego? U mnie ból brzucha znikł. Jest cisza. Tak jak wtedy gdy straciłam fasolke.
Trzy raz już ściągałam łańcuch z choinki bo ciągle mi brakuje, a to jest ten sam co w tamtym roku! Jakieś czary
Macie już ubrane choinki?
)
Nie stresuj się , będzie dobrze.
emalia82 pisze:Galaxia- mi na jednym kalkulatorze wychodzi termin na 30 sierpnia , a na drugim 1 września ( więc mam dylemat jaki wybrać miesiąc)

zakladaj Wrzesien2013Ehhh zmęczona jestem po zakupach. Kupiłam ładny teścik żeby mieć co dać tatusiowi ( nie dam mu paskowego)
Koriander- nie trzymaj mnie w niepewności. Ja mam dzisiaj 27dc ( a 11 dpo). Strasznie mocno trzymam kciuki.
Gosia- mnie boli podbrzusze i troche jajnik, przez dwa ostatnie dni umierałam na ból głowy, a dzisiaj już pokazałam foszkiNie stresuj się , będzie dobrze.
avanturorama- rób test, narażasz się na niepotrzebny stres ;-) Trzymam kciuki.
Galaxia- mi na jednym kalkulatorze wychodzi termin na 30 sierpnia , a na drugim 1 września ( więc mam dylemat jaki wybrać miesiąc)
Góralka- my ubraliśmy tydzień temu.![]()

bedziemy po kolei dolaczac