reklama

Staraczki grudniowe 2012

Góralka - jest w tym coś bo tu dużą rolę psychika odgrywa! i pary starające się długo jak juz odpuściły to wtedy zafasolkowały ( mając za sobą kilka lat starań naturalnych i wspomagających)!!

reklama
:-D:-D:-Dsłyszałam o KIM, no ale może będzie dobrą matką? :tak:

Właśnie słyszałam że psychika odgrywa dużą rolę, możemy się same zablokować i nic z tego nie wyjdzie. A tu jak odpuszczamy, fasoleczka się pojawia. :tak:

Dziecko napewno bedzie rozpieszczone.... ja tam ich nie ogladam ale jej siostra Kourtney wydaje sie byc spoko mama.
z tym ze Kim ma najwieksze parcie na szklo z nich wszystkich wiec dziecko pewnie bedzie ciagle w obiektywie wieczne sesje itp.... ale coz... badzmy dobrej mysli tak naprawde nie wiemy o tej rodzinie nic oprucz tego co pokazuja w swoim show i o czym pisza gazety.... a moha oni byc jak Paris Hilton.. zgrywac iditow bo to sie najlepiej sprzedaje

Tragedia,ja też nie mogę tego znieść. Coraz więcej o tym słyszę w mojej wsi. Lub też o znajomych z mojego wieku,ostatnio się dowiedziałam, że mój kolega spodziewa się drugiego dziecka,jeszcze nie ma 23 lat! Ale on jest akurat odpowiedzialny, a nie tak jak połowa tych gówniarzy...masakra.
Któraś z was ma dostać @ na 14 stycznia ? Która jest najbliżej mojej daty @ ? :)

See You moja wredota ma termin na 14 stycznia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry