reklama

Staraczki grudniowe 2012

SeeYou widać Twoją sygnaturkę :happy2:
ueshxgdsidzxdl2e.png
taką masz!

góralka każda by chciała,żeby ten czas był nasz! :)

reklama
Marka witaj spowrotem :-D

SeeYou widac widac :-D

Ja zalapalam dolka.. kolejna z dziewczyn z polski (nawiasem mowiac nieodpowiedzialna/puszczalska/imprezowaiczka) jest w ciazy.... normlanie.. takim to sie udaje..:dry:

pam - ja też sobie czasami zadaję pytanie, czemu takie dziewczyny zachodzą w ciążę? Nie mają żadnych perspektyw na przyszłość, im w ogóle nie w głowie macierzyństwo.:tak: Pół biedy jeszcze jaka taka zajmie się chociaż swoim dzieckiem.

Tragedia,ja też nie mogę tego znieść. Coraz więcej o tym słyszę w mojej wsi. Lub też o znajomych z mojego wieku,ostatnio się dowiedziałam, że mój kolega spodziewa się drugiego dziecka,jeszcze nie ma 23 lat! Ale on jest akurat odpowiedzialny, a nie tak jak połowa tych gówniarzy...masakra.
Któraś z was ma dostać @ na 14 stycznia ? Która jest najbliżej mojej daty @ ? :)

Powiem ci ze nie wiem czy TA akurat sie zajmie... dwie inne sie zajely jedna to nawet mnie zaskoczyla pozytywnie...
ale ONA ? na fb tylko wieczne zaekanie ze sie roztyje i (cytuje) "bachor jej cycki spier*oli"
eh... jest w 14 tyg pije pali... bo co sie bedzie przejmowac

SeeYou ja licze na okres kolo 14 stycznia ale to bedzie pierwszy po wyciagneniu implantu

Jedna z lasek ode mnie, wpadła, całą ciąże piła ( hlała wręcz) paliła - a dziecko zdrowe!!

WItaj Marka :) wreszcie jesteś! trzymam kciukasy!!!

SeeYou - jest sygnaturka - tez miałam z tym problem - jak się wylogujesz i zalogujesz to bedziesz ją widziec i Ty :-)

Bo to chyba tak jest, jak się kobieta nie przejmuje i ma wszystko w d**** to dziecko rodzi się zdrowe, a jak się chucha, dmucha to czasem wychodzi inaczej. :tak:chociaż nie zawsze tak jest.

reklama
Nawet Kim Kardashian jest w ciazy.... co sie dzieje na tym swiecie....

kasiaczek dziecko moze miec Fetal Alcohol Syndrome i to moze wyjsc pozniej w zyciu nawet po kilkunastu latach.
Matka mojej kolezanki pila cala ciaze i palila i dziewczyn teraz 23 letnia ma problemy... jak miala 10 lat wyszla jej padaczka i do tej pory ma i bierze leki przez ktore nie moze zajsc w ciaze... wszystko przez picie matki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry