reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Mój K też niestety pracuje w delegacjach - 2 tygodnie w pracy, 2 w domu.
Ale niestety w naszej miejscowości i jej okolicach póki co nie ma najmniejszych szans na lepszą pracę.
Gdybyśmy nie mieli mieszkania, decyzja o wyjeździe za granicę byłaby dużo prostsza.
Ale tez nie wyobrażam sobie żyć z dala od rodziny,przyjaciół...
marka bo mi się czasem spóźnia do dwóch dni :) nie wiem, czuję że będzie jedna kreska, a ten widok wpędza mnie w deprechę :D zaczekam, jak @ nie będzie, to zatestuję :)
marka jak twoja głowa?? marka jeszcze jedno pytanie, przed tym jak miałaś dostać @ i już jej n ie dostałaś, też Cię trochę bolał brzuch, a jak było z cerą?miałaś jakieś wypryski? chyba, że przed @ nigdy ich nie miałaś.

Ostatnia edycja:
seeyou u mnie bylo tak , brzuch mnie pobolewal jak przed @@ dlatego myslalam ze dostane... a co do wypryskow to o dziwo ich nie mialam a zawsze przed @@@@ mnie wysypywalo... no ale za to teraz sie znow zaczelo zaczynaja wychodzic:)

A ja muszę się wsiąść w garść :tak: dużo nerwów mnie kosztowała sprawa z UP i teraz czekam na jej rozstrzygnięcie. Mam nadzieje,że wytrzymam jakoś , ale to tylko jeden dzień a ją będę widziała tylko dziś do wieczora bo jutro na 6 jedzie do pracy ;-) a z egzaminu uciekam na pociąg do domu :-D

Not this time....
Zrobilam test i oczywiscie negatywny :-(

przykro mi, ale być może za wcześnie zrobiłaś test?:tak:

anulka szkoda ze nic nie wyszlo...ale wiadomo ze u kazdej inaczej stezenie wzrasta wiec jak @@ nie przyjdzie ponownie zrobisz test... mimo wszystko trzymam kciuki:)
ja z tego wszsytkiego wczoraj dostaalm mega silnego bolu glowy i zadzwonilam dzis zeby wizyte przyspieszyc bo do glowy dostane:/znaczy na jutro mam ta wizyte:)

Tyle razy pisałam że masz się nie denerwować, tyle z tego dobrego że idziesz wcześniej. :-)

Ja do czwartku będę się tu pojawiać raczej rzadko, bo ma kolosa i niestety muszę ogarnąć temat. Mam nadzieje jednak że łatwo mi wejdzie.:tak: ale niestety coś czuje że ciężko pójdzie widząc mój zapał:-D

:happy2: no, wykąpana i pachnąca - wzięłam już kąpiel co by teściowej nie narażać na straty materialne hehe :-D u niej jedynie z racji @ się szybko wezmę prysznic podwozia i już :-D

annie też jem czekoladę :D krówkową

a ja dopchałam sie do swojej gin i powiem wam ze tak jak myslalysmy ze wzieta luteina w nieodpowiednim momencie moze zrobic wiecej złego niz dobrego i dobrze ze nie wzielam wiecej jej bo generalnie powiedziała ze musze byc na 100 % pewna ze owu była zeby wziac bo inaczej zablokuje. poleciła mi zebym sie zapisała na kurs Crighton Model System który uczy jak dokładnie obserwowac sluz i kiedy sie jest najbardziej plodnym tylko ze problem polega na tym ze jedno spotkanie kosztuje 150 zł a trzeba min 3 o ile zatrybie szybko o co biega i tak pomyslalam ze poczekam do konca cyklu zeby wiedziec czy sie udalo czy nie jak sie udalo to nie bede sie zapisywac a jak sie nie udało to sie zapisze. generalnie mam nie brac lutki do poki nie bede bezblednie odczytywac sluzu i powiedziała ze nie ma co sie rozdrabniac i obserwowac i sluz i temperature i testy tylko nauczyc sie o tym sluzie i tego sie trzymac. takze tak czy siak nastepny cykl odpuszczam w takim sensie ze nie bede zapisywac tego wszystkiego tylko bede obserwowac ten sluz. Mam nadzieje ze ta jedna dawka nie zaszkodziła:no:

reklama
Dziewczyny proszę mi tu nie robić "smaka":-) na czekoladę! A zwłaszcza krówkową :-p

images.jpg Mój język ma się tak, jeśli mowa o krówkowej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry