reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
a ja taka nijaka jestem zjadlam kanapki z serem i jakos mi sie nie przyjelo i mi w gardle z leksza stoi ale to chyba ze stersu... najchetniej to poszlabym spac i obudzila sie jutro na wizyte... :) dziewczynki wiem ze wam marudze ... ale obiecuje ze wynagrodze to wam jak wy zajdziecie i bedziecie zrzedzily:*

marka - zrzędź po to w końcu jest to forum:tak: wiadomo że się denerwujesz, to dobrze że masz jutro wizytę. Lekarz Cie pewnie uspokoi.

butterfly - i jak się ma gruszka do czekolady krówkowej?:-)

cześć dziewczyny :) byłam na rozmowie o pracę i... masakra jakaś. Na 1 miejsce pracy jest 40 chętnych. Pytali mnie o wszystko (nawet o to czy mam męża i dzieci)... raczej się wcale nie nastawiam bo jak tyle chętnych to raczej szans nie mam

Miałam jeszcze jeden test owu i dzisiaj zrobiłam i jest tak samo intensywny jak ten wczorajszy ale przez ta luteine to sie za bardzo nie nastawiam na jakies sukces takze pewnie nawet nie bedzie testowanka w moim wydaniu ale biore sie za dietke cukrzycowa i ew zapisze sie na ten kurs i zobaczymy. a tak wogle to któras słyszala o tej metodzie creighton model system?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry