reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Kasia ja gora za dwa dni tez dolaczam z nowym cyklem. A co to za tabsy twoj dostal? Sa na recepte? Moj profilaktycznie lyka permen king zaraz konczy paczke i kupilam mu druga. Bede dawac mu te tabsy az sie uda

Tak jest!:-D

A wracajac do tabletek to chyba dzialaja bo poki co stary sam sie przytulanek co drugi dzien upomina , zobaczymy czy jak bedzie trzeba to tez taki chetny bedzie.
ide spac, dobranoc

Hej Dziewuszki, nie było mnie dzisiaj bo pracuję cały weekend. Na dłużej wdepnę jutro wieczorem lub dopiero w poniedziałek.
U mnie lipa...doszły problemy w pracy. Szykują się redukcje etatów :baffled:...załamałam się lekko... Jak tu się starać w takim stresie, gdy za chwilę mogę zostać bez pracy a atmosfera gęsta tak, że można ją nożem kroić.... Nie no...szkoda gadać, wypiłam piwko po pracy i zaraz idę lulu i poprzytulać się do męża, chlip... :-(

Aha, zamówiłam też testy owu z allegro i przypadkiem kliknęłam 2 zestawy bo coś się w allegro popsuło, pisałam do Sprzedającego o tej sytuacji ale od 2 dni nie odpisuje na ten temat. Ale informację "Dziękuję, proszę o wpłatę" to przysłał :wściekła/y:!!! No nic, zależy mi na czasie, żeby po weekendzie ruszyć z testami, więc już zapłaciłam za te 30sztuk owulacyjnych i 6 ciążowych :szok: i kit mu w oko!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry!
u mnie jakas lipa, teperatura troche podskoczyla, zatlila sie we mnie nadzieja wiec zrobilam testa i jedna samotna kreseczka, plamienie wrocilo ale takie jasne ze az w pomaranczowe wpadajacy nie wiem co sie dzieje.

nanncy te wiadomosci od sprzedawcow sa ustawione automatycznie i to ze ja dostalas nie znaczy ze ktos po drugiej stronie ci ja osobiscie wyslal tylko poprostu system. Trudno bedziesz miala na zapas jak uda ci sie zaciazyc w nastepnym cyklu to wystawisz na allegro i odsprzedaz komus.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry