reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
nula--> myślę, że kreska nie mogła zniknąć ot tak sobie. Polecam test AMIL,kosztuje 8 zł, a jest OK.
Ja dziś mam mega doła egzystencjalnego, mam wrażenie, że wszystko mnie przerasta, że nie dam rady, że nie umiem, że nie potrafię, że nie będę się umiała odnaleźć w roli matki. Do tego przeżywam bardzo sytuację domową (mało przyjemną), jestem, po prostu za bardzo wrażliwa. Do tego mam wyrzuty sumienia, że nie potrafię się cieszyć tak, jak powinnam z II kresek. Ja pierniczę, mam dość. Mam nadzieję, że chociaż u Was lepszy nastrój.

:-D nula spokojnie! Kciuki zaciśnięte i jak mówi Kasiaczek dopóki nie ma @ jest nadzieja :-D!

avensis trzymaj się :tak: każdy ma czasami gorszy dzień.

Ja stwierdziłam,że jak się nie uda - a tak teraz będzie bo nie wiem co z owu to zamawiam termometr i paski LH i zacznę robić wykres pomimo monitoringu :tak:

Dzięki dziewczyny :) może ten test po prostu był kijowy i tyle... ja ciągle mam nadzieję, że jednak jestem w ciąży bo po prostu czuję się inaczej, nie umiem tego do końca opisać ale no po prostu inaczej niż zawsze... dzisiaj dopiero 2 dzień spóźnienia @ więc czekam i zobaczymy co będzie.
Avensis nie martw się na pewno wszystko się ułoży i dasz sobie radę, jestem tego pewna! Więcej wiary w siebie! A powiedz mi ten test to był płytkowy czy strumieniowy? Przejdę się jutro do apteki i zobaczę co mają, raz pamiętam kupiłam jakiś test ciążowy za 4,99 zł ale niestety nie pamiętam nazwy :(
A co do objawów to bóle brzucha przeszły całkowicie, żyłki na piersiach nadal są i nie znikają (nawet mój mąż je widzi), białego śluzu jest mega dużo, szyjka dość wysoko, twarda i bardzo zamknięta i jak zauważył dzisiaj mój mąż po figlach zrobiłam się jakaś bardzo ciasna :-D

nula cierpliwosci , na dniach sie wyjasni. Ja to bym poszła na bete i miałabys jasna odpowiedz.
avensis to normalne ze masz dola, wszystko buzuje w tobie. dzis masz ochote ryczec a jutro bedziesz sie smiała z byle czego takie uroki ciazy, a wszystko z czasem sie ułoży i na pewno bedziesz swietna matka:tak:

A ja mam ochote se odpuscic w tym nowym cyklu mierzenie temperatury , wykresy . zmeczona jestem i musze od tego odpoczac. bede robic testy owu bo ich troche kupiłam i to te do monitora clearblue wiec chce zobaczyc co mi pokaze a poza tym bede brała tabsy i oczywiscie bzykała sie z mezem:-)

:-D marcia no ja mam jeszcze mieszane uczucia co do wykresów itp :) raz chcę a zaraz też stwierdzam i na co mi to? :cool2: ja dziś mojego wykorzystałam :-D bo tli się we mnie nadzieja,że może jednak się uda :-D

Ja stwierdziłam,że jak się nie uda - a tak teraz będzie bo nie wiem co z owu to zamawiam termometr i paski LH i zacznę robić wykres pomimo monitoringu :tak:

Ja własnie macham wykres mimo monitoringu :)

Avensis - tak jak mówi marcia - buzują hormonki ciążowe i sie dzieje! palcz smiech, łzy szczęśie - taki mix nastrojowy! A mamuśka bedziesz swietną, zobaczysz jak urodzisz maleństwo! Dasz rade! :)

marka - teściowe są najlepsze w poprawianiu humoru:-D

nula - jak się nie mylę to wtedy robiłaś test o czułości 10mlu/ml, a pink test ma czułość 25mlu/ml i może dlatego nie wyszła druga kreska. Tak jak dziewczyny piszą, póki nie ma okresu to się nie martw. Zrób jeszcze jeden test jutro bądź pojutrze. :tak:

:-D tak teściowe bardzo! moja wczoraj dzwoniła i idzie pod nóż. Tak to jest jak się nie chodzi do lekarza bo po co i sie wszystko lepiej :-D a prywatnie to szkoda pieniędzy :-p taka chytra

reklama
nula ja gdzies slyszalam ze ten pink test jest beznadziejny... wiec sie nie przejmuj, @ nie ma i to jest najwazniejsze
ja wlasnie wracam od znajomej wypilam lampke pysznego wina i obzeram sie teraz czekolada, a co ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry