reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja już tez leżę. Jakiś taki ten dzień dzisiaj... Ale widzę ze nie tylko dla mnie.
avensis hormony buzuja i to nic dziwnego. Będziesz wspaniała mama. Nawet nie wiesz ile rzeczy mamom przychodzi całkowicie naturalnie.
nula kup porządny test i nie fiksuj kochana ;)

U mnie @ na całego się rozkrecila i znowu od początku wszystko. Nawet mój stary powiedział ze odpuszcza piwko na czas staranek. Tylko ja jakaś bez entuzjazmu dzisiaj jestem.

:-D annie. nie będzie źle :-D mnie wygnali z łóżka po zakupy. Mamie się ubzdurała suszarka do naczyń i musiałam iść kupić :-D ponadto jakieś dziś garnki na wagę były ale drogi interes - ok. 29 zł za/kg a garnek 2.2l ważył 1.070 :-D więc chyba lepiej kupić jakiś zestaw garnków :-D

No ja też mam takie dokuczanie ale nie dzisiaj. Dzisiaj się role odwóciły :-p od rana mnie muli bo wczoraj zjadłam 4 muffiny... jak tak dalej pójdzie to mi dupsko rozerwie.
Moja dobra koleżanka poleciła mi żeby już zacząć sie smarować balsamem po brzuchu. I ten nalepszy i sprawdzony :-)
43249_250.jpg

wczoraj zakupiłam w Rossmanie razem z oliwką i płynem do kąpania

reklama
:-D annie. ja wczoraj też miałam jakiś napad głodu :-D jadłam wszystko co się napatoczyło :zawstydzona/y: słodkie powinnam ograniczyć ale nie :baffled: nie mogę się przemóc. Moja siora jest na tej diecie od dietetyczki to ja nie wiem co to za dieta jak je wszystko i wpierdala też słodkie bo jest wiecznie głodna hahaha :-p to szkoda tylko kasy. Można jeść normalnie ale w odpowiednich godzinach i z umiarem. Wczoraj była na masażu bo już jej po raz setny od aerobiku coś strzykło w plecach :dry: babka ją masowała prawie 2 godziny :szok:

edit: po ile jest ten balsam :)?

Ashlee dzień dobry :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry