reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam i ja poniedziałkowo. U mnie od rana głośno, bo wczoraj do córki przyjechały koleżanki na "piżama party". Teraz szaleją razem z Jankiem. Do tego obudził mnie telefon z banku, bo po 4 latach sobie przypomnieli ,że ja jeszcze muszę oświadczenie jakieś złożyć. Ehhhh Już nic mi sie nie chce.

Pozdrawiam Was :)

reklama
Cześć Dziewczyny :) u mnie nadal @ brak co oczywiście mnie bardzo cieszy :) pisałyście żebym kupiła porządny test ciążowy? Możecie polecić jakiej firmy? Będę bardzo wdzięczna.
Aha i bardzo dziękuję za wszystkie pozytywne słowa i podtrzymywanie na duchu :tak: dzięki dziewczyny

:-D ja już nie wiem jak trafić. haha :-D czy te plemniory są leniwe kluchy,że pomimo monitoringu nie dało się trafić :-D ale jak można nie ucelować jak się kocha codziennie albo co 2 dzień. Naprawdę nie wiem :-D

"Jajeczko zwykle żyje 12-24 godzin, choć podejrzewa się, że do zapłodnienia zdolne jest tylko przez 6 h." Ja pierdziele to ja starego chyba zajadę jak trzeba co 6 godzin...

:-D haha. biedny stary :tak: mój ostatnio bardzo grzeczny i posłuszny :-D widzę,że te urozmaicenia na niego podziałały bo teraz ma chęć nawet codziennie, ale 8 lutego muszę go odstawić hahaha :-D:-D

reklama
Witam wszystkich,

Co Wy tu tak z samego rana o rozstępach???:-D

Szukałam wczoraj tej książki 50 twarzy Greya by zgrać sobie na telefon, ale niestety. :no: Zostaje mi tylko kupić.
Do teściów przyjeżdża babcia mojego, będziemy robić zamówienie na pierogi z kapustą i grzybami. :-p Robi najlepsze na świecie.:-D

Ale mnie dzisiaj naszła ochota na gołąbki....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry