butterfly21
hope & love
ja mojemu też dam, ale mu na razie do szczęścia dużo nie potrzeba
strona z propozycjami urozmaicenia życia seksualnego pomogła
i widzę,że kombinacje sprawiają mu frajdę 
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mojemu też dam, ale mu na razie do szczęścia dużo nie potrzeba
strona z propozycjami urozmaicenia życia seksualnego pomogła
i widzę,że kombinacje sprawiają mu frajdę 
normalnie mnie zatkało. Piszę na GG z kuzynką mojego G i pisze mi,że jej się okres spóźnia 2 tygodnie
bo raz zrobiła wybryk ze swoim bez zabezpieczenia ... i jak się okaże,że to ciąża to normalnie samobójstwo na miejscu - a ja sie chyba wścieknę. Nie chcą dziecka a jak im się udało przez głupi 1 raz to się w dupę ugryzę że ja się tyle już męczę :-
emalia ja też nie mam konta na ovufriend, może założę w nowym cyklu - ale chyba szkoda kasy na wykupowanie abonamentu 
i jak zaszła to woli popełnić samobójstwo niż mieć teraz dziecko 

jeszcze muszę do mojej Pani Gin napisać. Ale nie chcę iść na USG w 3 dc jak jeszcze będzie ze mnie kapało
już raz przeżyłam USG jak krwawiłam po poronieniu i dla mnie to wstydliwe.
.
to ile taki abonament? ja jedyny jaki wykupiłam to na sympatii.pl i nie żałuję bo taka sympatia kroczy ze mną już 3 lata
hmm, ja chyba jednak skłonię się ku diecie
nie będę się głodzić ale czas racjonalnie jeść. Ciemne pieczywo, więcej warzyw i owoców. Mniej ziemniaków,słodyczy,cukru, ryżu,makaronu itp. Żadna specjalna ale trzeba się ogarnąć bo sadełko rośnie a może taka dieta mi pomoże zajść w ciążę jak to było za pierwszym razem
no i trzeba w końcu mieć motywację, a nie być na diecie 2-3 miesiące i zrezygnować