reklama

Staraczki grudniowe 2012

A własnie się zastanawiałam żeby Was naciagnąc na zwierzenia jak sie poznałyscie ze swoimi drugimi połówkami :-)

Ja też swojego poznałam na Sympatii. Może to dziwne ale po 4 spotkaniach już nie mogliśmy bez siebie żyć i się do mnie wprowadził ;-)

reklama
:-D ja mojego również poznałam na sympatii. :tak: miesiąc ze sobą pisaliśmy właśnie na tej stronce,doszło do tego GG, SMS-y :-D i po tym czasie postanowiliśmy się spotkać i tak zostało. Po 1 spotkaniu wiedziałam,że to jest właśnie to :tak::tak::tak:! W ogóle pisząc z nim czułam się jak w niebie :zawstydzona/y:

U mnia,nadal, dół, jak rów mariański i do tego wkurw na mojego ojca, który jest pieprzoną, egoistyczną małpą, patrzącą na czubek własnego nosa, który ma chory honor i zero pojęcia o szacunku dla innych, który jest pieprzonym szantażystą i którego mam serdecznie dość.
PS. Ja też mojego Męża poznałam na Sympatii:-) ( i dziękuję Bogu, że jest abso*****lutnym przeciwieństwem mojego starego)

Asiu my się tak właśnie kochaliśmy co 2 dni po @.
Wróciłam właśnie od koleżanki, zadzwoniła czy mogę na chwilę przyjść przypilnować jej chłopców bo musi jechać do sklepu a sama była (Igorek ma 3 latka, a Eryczek miesiąc). Ale nawet dałam sobie radę choć takim maleństwem dawno się nie zajmowałam. Oczywiście miałam sprawdzian z przewijania bo gdy tylko mama wyszła mały zrobił kupkę :) ale dałam radę :)

Cennik abonamentu Premium
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TH]
[/TH]
[TH] 1 miesiąc
[/TH]
[TH] 3 miesiące
[/TH]
[TH] 12 miesięcy[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] Cena całkowita[/TD]
[TD="align: center"] 15 zł[/TD]
[TD="align: center"] 30 zł[/TD]
[TD="align: center"] 60 zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cena za miesiąc[/TD]
[TD="align: center"] 15 zł[/TD]
[TD="align: center"] 10 zł[/TD]
[TD="align: center"] 5 zł
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ja swojego poznałam tradycyjnie, poprzez znajomych :) Akurat byłam wściekła bo mnie jeden taki wystawił do wiatru z randką i poszłam na grilla do znajomych się odstresować. On tam przyjechal dosłownie na chwilkę motocyklem. Pierwszy raz go na oczy widziałam, a gdy odjechał moja przyjaciółka rzuciła sobie ot tak dla żartu tekstem: " Anka Twój przyszły mąż pojechał!" Spodobaliśmy się sobie i zaczęliśmy się spotykać, a teraz jesteśmy od 8 miesięcy małżeństwem :)

:-D nie wiem, pomyślę nad tym ovufriend :-D ale najpierw muszę się uzbroić w termometr i testy LH :-D hihihihi

:-D nula my przeważnie co 2 dzień, a ostatnimi czasy codziennie :tak: tak jakoś mieliśmy ochotę i dziś czuję,że też mam :) haha, jak jakiś zbok na samą myśl mi się robi przyjemnie :zawstydzona/y:

ja sobie tak założyłam sympatię i kiedyś szukałam kogoś z okolicy i wyskoczyła mi jedna pozycja ;-) oblookałam go i wyłączyłam jego profil, a że miał również wykupiony abonament widział,że go odwiedziłam i posłał mi "oczko" i tak się zaczęło :happy2:.

Szkoda tylko,że nie poznałam go szybciej, bo bym z nim poszła na moją Studniówkę :) a tak poszłam z innym kolegą również z sympatii.pl hehe :)

Ostatnia edycja:
emalia ja mam abonament na ovufriend i tez jestem zadowolona bo jest duzo fajnych opcji.

Ja swojego poznałam na dyskotece ale poczatki mielismy trudne bo dzielilo nas 80 km i tak bylismy razem ( jak byłam na feriach u babci) to potem sie roztalismy ( co ja strasznie przezyłam) az w koncu po 7 miesiacach przeprowadził sie do Białego i juz jak sie zeszlismy to jestesmy ze soba 15 lat a po slubie w listopadzie bedzie 13 lat

zapomniałam napisac ze trafilam w aptece na promocje testow ciazowych po 6,99 o czulosci 10...wzielam 4 szt. na zas:-D

Ostatnia edycja:
góralka ta książka co to ją wszyscy czytają :-) jest do ściągnięcia na telefon. Ja ją już mam w swojej komórce i na kompie także jak mi podasz swojego maila to mogę Ci ją wysłać :)
Dziewczyny polećcie jeszcze jakieś testy ciążowe bo dzisiaj pójdę się zaopatrzyć w jakiś (i na pewno nie będzie to pink test).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry