reklama

Staraczki grudniowe 2012

marcia ja miałam takiego,i nie byłam zachwycona. Nic nie było prawie widać, nawet tej kontrolnej kreseczki. Ledwo co.

i-diagnosis-bobo-test-strumieniowy.jpg

reklama
Ja ze swoim mężem spotkałam się po przez prace weekendową i od razu zaiskrzyło, była tylko duża obawa, bo wtedy studiowałam, a on pracował i dzieliło nas dokładnie 350 km-wytrzymaliśmy tak pól roku(non stop na telefonie), a potem wzieliśmy ślub:-) i od tej pory cały czas razem

Asia ja jak wrocilam ze sklepu to polecialam zrobic i oczywiscie jedna krecha i byla wyrazna ale ja dluzej potrzymalam koncowke zanurzana w moczu wiec moze dlatego . Eh dziewczyny powiem wam ze jak sie w koncu zajdzie to nie wazne jaki test , jak bedzie ciaza to kazdy pokaze. Ja przy jednej i drugiej ciazy robilam w dniu miesiaczki i byle jaki z apteki i wyszlo od razu

dzieki za ksiazeczke:-D

Ostatnia edycja:
no widzisz Marcia a ja dzień przed terminem @ zrobiłam acona i wyszedł bladzioch, @ nie przyszła i w niedziele zrobiłam pink test i wyszła 1 kreska i dlatego pytam jakie testy miałyście bo już od tego zgłupiałam bo nie wiem teraz na czym stoję i mnie wkurza ta niepewność

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry