reklama

Staraczki grudniowe 2012

dziewczyny jestem ciut załamana bo nie było tych testów o których pisałyście... kupiłam więc 2 inne. 1 nazywa się Quixx i jest to test płytkowy i drugi nazywa się NOVAtest... mam zamiar jeden zrobić już dzisiaj tylko nie wiem który. Oba mają czułość 25 z tym, że ten Quixx ma poniżej 25, więc może ten? co radzicie?

reklama
Nancy- pierwszy miesiąć jest za darmo, potem możesz dalej prowadzić , ale bez abonamentu nie masz tych wszystkich detektorów itd. Ja mam jeszcze wykres na enpr, ale tam jest goły wykres. I nie panikuj kochana, dopiero 6dc więc mało możliwe żę owu zaraz będzie. Ja w tym cyklu testy owu zaczne robić gdzieś od 13dc ( ostatnie owulki były 16-17dc).

Nula, zrób ten z czułością poniżej 25ml, czyli Quixx, ta bym tak zrobiła :happy2:

Co do stronek z kalendarzykami to ja mam aż 3 hihi, jeden na twojedni.pl, drugi na 28dni.pl i ten ovufriend. Powiedzcie mi, a czy na 28dni.pl też można prowadzić kalendarzyk bez abonamentu? Bo powiem wam, że ja w sumie nie korzystam z tych funkcji dodatkowych tylko sama interpretuję a najbardziej podoba mi się właśnie na 28dni.pl :happy2:

ps, zapomniałam, że mam też 4 konto - na enpr.pl :-D

Ostatnia edycja:
Nancy ja też mam trzy bo zainstalowałam jeden w telefonie. :-)

nula zrób ten bardziej czuły

A ja mam pytanie bo widzę, że niektóre z Was wspomagają też swoich panów. Podpowiedzcie mi czym bo ja mojemu podaję tylko folik.:-p

Dziewczyny jest bladzioch :-) teraz już nie mam wątpliwości on na prawdę jest a co najważniejsze pojawił się w odpowiednim czasie bo po 5 minutach :) no może 6. Ale na pewno przed upływem 10 które dopiero teraz mijają. Mimo wszystko i tak jutro lecę na bętę żeby mieć 100% pewności.
Może u mnie wolno rośnie ten poziom hormonu hcg? Myślicie, że to możliwe?

Ja to sobie po prostu testuję te wszystkie wykresiki i pewnie za jakiś czas zostanę przy jednym/dwóch :happy2:

My tu gadu, gadu..a ja zapomniałam napisać, jak poznałam się z moim mężem, bo widziałam, że większość opowiadała :-D. My poznaliśmy się w pracy, tak po prostu, miłość od pierwszego wejrzenia :-)

reklama
2013-01-28 18.22.17.jpgnie wiem czy zobaczycie bo blada jest a aparat średniej jakości.... myślicie, że jak zrobie jutro rano 2 test to wyjdzie wyraźniejszy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry