reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marcia jakiej firmy? :tak:

ja do mojego miałam 42 km :) ale na spotkanie przyjeżdżał swoim samochodem :) , potem zostawał na weekendy i po ok. pół roku zamieszkaliśmy razem :*

nula nasze maile są na tajnej grupie :) proszę podeślij mi też, wrzucę staremu na fona. Niech czyta w robocie jak mu się czasami nudzi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja swojego poznałam na czacie... Pierwszy raz w życiu z nudów w święta zaczęłam tam pisać:tak: Przez 3 dni umawialiśmy się na czacie, a później o starej daty:-D nie miał gg więc założył specjalnie dla mnie. No a później wiadomo wymiana telefonów i tak jakoś poszło. Po tygodniu się spotkaliśmy i już nie było odwrotu. Chociaż mój twierdzi że myślał że nic z tego nie będzie bo patrzyłam ciągle w inną stronę a nie na niego:-D Ja tam tego nie pamiętam. No i tak trwamy do dziś.

no dokładnie podajcie jakieś firmy, które kupujecie :)
ja ze swoim poznałam się na oazie... kiedyś daaawno temu i on i ja tam chodziliśmy. Potem był czas taki, że wyjechałam do szkoły do Krakowa ale z niej zrezygnowałam i wróciłam do domu. Wtedy zaczęliśmy się spotykać ale jako przyjaciele bardziej (choć ja już wtedy byłam w nim szaleńczo zakochana) a on nie chciał się na początku przyznać do tego uczucia... chyba głównie przez różnicę wieku(jest 6 lat starszy) ale udało mi się go usidlić i jesteśmy ze sobą 5 lat a małżeństwem ponad rok

:-D mój jest ode mnie starszy o 3 lata i 8 mcy :-D:-D:-D:-D czyli prawie 4 lata. I kocham go szaleńczo, chociaż początki były takie sobie bo jedna pinda próbowała mi go odbić chociaż sama go zlała. Ale wygrałam z paszczurem :-D:tak:! i tak sobie żyjemy :-D:-D

góralka ta książka co to ją wszyscy czytają :-) jest do ściągnięcia na telefon. Ja ją już mam w swojej komórce i na kompie także jak mi podasz swojego maila to mogę Ci ją wysłać :)
Dziewczyny polećcie jeszcze jakieś testy ciążowe bo dzisiaj pójdę się zaopatrzyć w jakiś (i na pewno nie będzie to pink test).

Wysłałam, ale tak jak dziewczyny mówią na wspólnej grupie są.

Ja mam ACONA i NORDTEST

Haha :-D ja bym małpę zabiła - tak go olała, a jak przyszło co do czego to zaczęła się wpierdalać. :angry: ! Świnia jedna. Ile razy jak ją widzę na FB przypadkiem to mam ochotę jeszcze jej nabluzgać a to już tyle czasu :-D... No i mamy naszą wspólną piosenkę, która mi się kojarzy z początkami bo jak się nieśmiało pytał jak to będzie wyglądało z nami akurat leciała.

a ponadto mój Misiu się uchował, bo to ja byłam jego jedyną i pierwszą kobietą :tak: i ostatnią! bo jak pójdzie na bok to ma ****ka odciętego :-D:happy2:

nula dziękuję za meila. właśnie doszedł :)

ja mam w szafce pink test, ale czatuję żeby zamówić na allegro nordtest bo w aptece nie mogę dostać i chciałabym tego co miała LORI proreo czy jak mu tam ale nigdzie go nie ma :(

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez poprosze na maila ksiazeczkę:tak:

test to bobo-test wiem ze kiedys ktos pisal ze sa do dupy ale te sa w niebieskim opakowaniu a nie zołtym i sa bardzo czule i sa w promocji super pharm - to chyba sieciówka ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry