Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasiu- Jeszcze raz wielkie gratki. Mówiłam ci że sie udało. Strasznie się cieszę!!! No dobra, przyznam się - aż sie poryczałam. Nudnej ciąży życzę kochana :*
karola ja dzisiaj mam 16 dc wczoraj high na monitorze i sluzik wiedz dzisiaj gora jutro peak i dzisiaj zastrzyk , troche sie go boje bo musze go sama se dac tzn kolezanka mi bedzie robic bo to w dupsko dzisiaj pierwszy da mi mojej mamy kolezanka ktora jest laborantka bo akurat dzisiaj do mnie przyjezdza to ja wykorzstam
uwierzycie ze to juz miesiac jak moja mama zmarla....ale ten czas leci
hej jestem u sasiadki i moglam z kompa skorzystac u mnie ciaza jest 10 dni mlodsza w poniedzialek ide do ginka a tak to kursuje miedzy szpitalem uniwesyteckim a moim ginkiem byly juz prenatalne i jest ok w wynikach a ja mam caly czas schizy dopoki pewnie nie bede czula ruchow to tak bedzie ale jak juz zaczne czuc to napewno sie uspokoje, teraz w lipcu jeszcze bedzie 13 , moj Michas mialby juz roczek...
Marcia u mnie wszystko bez zmian...
musialam na kilka miesiecy odlozyc staranka poniewaz nabawilam sie arytmi serca:-(
Lece do Polski w lipcu na kontrole i jesli moje serducho sie uspokoilo bede mogla zaczac staranka od nowa:-).
Oczywiscie poczytuje Was regularnie,z powodu zerowej aktywnosci ,,starnkowej,, nie udzielam sie na forum;-)
Trzymam za Was wszystkie kciuki!!!
pozdrawiam
basik w takim razie trzymamy mocno kciuki by z serduchem wszystko się unomowało, czekaj od lipca to już niedługo rozpoczynacie starania, no to fajnie, czekamy na Ciebie na forum