reklama

Staraczki grudniowe 2012

marcia - no niestety obawiam się że tempka jest zaburzona przez przeziębienie :confused: ... teraz to mi juz tylko test prawde powie :sorry2:

właśnie coś meni zaczął brzuch boleć jak na @ a to nie jest dobry znak bo on meni zawsze pobolewał na pare dni przed faktyczna @ a w cyklach które były zakończone pozytywnym testem tych bóli nie miałam. No to juz się nawet nie łudzę.

reklama
Pelvic inflammatory disorder to jest puchniecie jajowodow jajnikow I macicy. Nawet leczone moze doprowadzic do bezplodnosci. W wczesnej ciazy moze powodowac poronienie a w pozniejszej udusic dziecko. Jajowodow moga sie zrosnac.... ogolnie nieciekawie. Robia bete bo cos na tescie wyszlo I dla pewnosci. Gdyby sie okazalo ze jestem w ciazy odrazu usg spawdzajace jak zle jest. Jesli bardzo to szpital

Witam! Pod koniec sierpnia odstawiłam tabletki antykoncepcyjne (Diane 35) które brałam z przerwami ok 8 lat. Do tej pory mam nieregularne cykle, mam plamienia w połowie cyklu, muszę brać Luteinę na wywołanie @ bo cykle są bardzo długie, no i do tej poty nie udało mi się zajść w ciążę. Teraz zaczynam 4 cykl i mam nadzieję, że Mikołaj będzie w tym roku wyjątkowo łaskawy i podaruje mi fasolkę :)

hej dziewczynki
Pam - kochana musisz sama uwierzyc ze wszystko sie uda wiem ze ciezko ale glowa to 3/4 sukcesu trzymam ogromne &&& za pomyslne leczenie ...:*

dziewczynki ja powinnam dostac @@@ okolo 16 grudnia moze nawet 20 bo u mnie cykle to gorzej niz w totka trafic hehe nigdy nie doszlam do tego kiedy na bank przyjdzie:p a ktoras z was tez cos kolo 20 -stego pisala nie:)

Goshek o w morde ale odwazna kobitka z Ciebie!!!! szacun.......
Lorelain super ze mnie wyprzedzilas:-),musisz dac nam dobry przyklad! i pokazac II kreseczki!pamietaj:angry:
Pam
tule...;(
Karola witaj....:-)

Strasznie sie czuje... lekarz mowil ze skoro boli juz tak dlugo (2 miesiace) a od tygodnia przy kazdym ruchu jakby mnie rozdzieralo od srodka to znaczy ze juz choroba jest rozwinieta i nie daje zbyt duzej szansy antybiotyka...

najbardziej sie boje ze w ciazy jestem.... ze poronie.. i ze bede dziecko faszerowac antybiotykami ktore sa bardzo sline i zle wplywaja na ciaze...

reklama
Pam jestem tu nowicjuszką i pierwszy raz słyszę o czymś takim! Trzymaj się i nie poddawaj!
Karola witaj :) ja też staranka zaczęłam od września! Powodzonka! Może na gwiazdkę się uda! Luteina miała długi rozdział w moim leczeniu - jak brałam było oki tylko odstawiłam - lipa.
Lorelain no to dwóch kreseczek życzę!:tak:

A tak ogólnie, to dziewuszki bierzecie jakieś wspomagacze do zafasolkowania?? Ja własnie zaczęłam duphaston!
Wcześniej na Bromegronie jechałam bo Prolaktyna skoczyła. Obydwa wspomagają płodność! więc może tym razem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry