reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Przeraża mnie to ze boli mnie pochwa po stresie teraz. Czuje ze po wszystkim 😩

spokojnie!!!! na pewno wszystko jest dobrze! poloz sie i polez sobie kilka minut. zobaczysz, ze szybciutko przejdzie! i przestan myslec o najgorszym!!! zrob sobie melise albo herbatke z cytryna, na uspokojenie i chwile daj sobie, zeby organizm ochlonal ze stresu i mogl wrocic do siebie.
pamietasz co Ci mowilam? najwazniejsze to wierzyc ze bedzie wszystko dobrze! to ze raz sie nie udalo, nie przekresla szans na piekna zdrowa druga ciaze a Ty wlasnie w takiej jestes!!! beta pieknie urosla, teraz tylko musisz zadbac o to, zeby nie stresowac sie i duzo wypoczywac...

reklama
pamietasz co Ci mowilam? najwazniejsze to wierzyc ze bedzie wszystko dobrze! to ze raz sie nie udalo, nie przekresla szans na piekna zdrowa druga ciaze a Ty wlasnie w takiej jestes!!! beta pieknie urosla, teraz tylko musisz zadbac o to, zeby nie stresowac sie i duzo wypoczywac...
Jestem u weterynarza nie będę psa dźwigać ani nic bo poprosiłam recepcjonistę. Wracam i kładę się spać.

Cześć dziewczyny :)
Byłam u gina no i zapalone jajka :( jutro na badanie krwi, jak crp wyjdzie wysoko to antybiotyki :(
Ogólnie to pęcherzyków dużo i na prawym i na lewym, jedyne co to trochę z powodu częstych zapaleń w przeszłości sie martwi czy jajowody drożne ale to jak nie znajdę do lipca to wtedy będziemy badać :)
Jak badania wyjdą dobrze to można działać:)

U mnie testy owu, wczoraj 15dc..nie wiem czy cos ciemnieje?

Załączniki

• IMG_20200205_194123.jpg
    IMG_20200205_194123.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 100
Mówił też żeby brać jakiś zestaw witamin, dotychczas brałam tylko kwas foliowy i vit. D
Jakie bierzcie suplementy?
Można je łączyć z kwaswm czy brać tylko gotowy zestaw?

Hej dziewczyny! [emoji846]
U mnie dziś 6 dzień po terminie @.
Nic nie zwiastuje ze nadejdzie ale to może być cisza przed burzą.
Szyjka zrobiła się miękka i śluzu zrobiło się dużo bo ostatnio było skąpo. [emoji849] Dzisiaj testuje ewentualnie jutro jak teraz będzie negatywny to śmigam do mojego ginekologa dowiedzieć się co jest grane.

Cały czas czekałam i czytałam czy na pewno nic tam nie ma? I kurde... Tak mi przykro [emoji24] może jednak @ wredota nie przyjdzie? Oby nie przyszła a owu po prostu mocno się opóźniła! Póki jej nie ma jeszcze jest nadzieja [emoji3590]
Tzn owu się nie musiała opóźnić, wystarczy ze zagniezdzenie było późno i też jeszcze nic nie wyjdzie, niby się do 12 dni zagniezdza A po 2 dniach jest widoczne we krwi, więc w moczu może być dopiero po dwóch dniach spóźnienia małpy, a owulacja była w terminie.
Dziś mi się serio wydaje że coś tam się pokazywało nieśmiało, ale głowy nie dam bo nawet jeśli to taka szara smuga, sprawdzę test po powrocie z pracy, jak coś się pokaże to jutro już w czasie 5 min powinno coś wyjść.
Może poprostu facelle albo mają kreskę albo nic [emoji2368]

reklama
Do góry