bleucoco
Fanka BB :)
Palca też nie włoży do szyjkiAle nie siusiakiem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Palca też nie włoży do szyjkiAle nie siusiakiem![]()
Haha język za krótki to musi być PALECSorki, ale chcesz powiedziedziec że Twój partner stymuluje czymś Twoja macicę?![]()
Nieee to akurat niemożliwe. Podczas seksu facet nie wchodzi do szyjki i nie dochodzi do macicy. Siusiak uderza jakby z boku i pozostaje w pochwie. Szyjka jest jakby z boczkuNie ma możliwości, żeby facet wszedł so macicy. Waliłby w ciąży dziecko w głowę haha [emoji23]
Może czuje ścianki pochwy po prostu? Są przecież rozpulchnione w czasie płodnym![]()
Może być, pochwa, jej ścianki, teraz rozmawiamy o realnych możliwościachKurde laski to ja jestem jakas dziwna.
U gina nic mnie nie boli,jedynie dyskomfort.
Co innego seks a co innego fisting. Wtedy mozna wyczuc dużo.
Moze nie macice ale jesli facet piesci mnie dosyć czesto to czuje ze cos sie zmienia
A ciul. Macica czy nie macica, szyjka czy nie szyjka...ale cos wyczul jak bylo cos na rzeczy ;pJa myślę że @Smerfetka94 sie po prostu zamotała lekko i tyle![]()
Ahhahahahah taaa pochwa nie macicaMoże być, pochwa, jej ścianki, teraz rozmawiamy o realnych możliwościach![]()
![]()
Tego nie negujeA ciul. Macica czy nie macica, szyjka czy nie szyjka...ale cos wyczul jak bylo cos na rzeczy ;p